Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerezzem vissza? (sürgös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerezzem vissza? (sürgös tanácsot kérek)

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval 5napig szakítottam vele fél évig küzdött értem én meg beleszerettem fél év után. Jártunk pár hónapig elég sok mindenen keresztül mentünk együtt, de túléltünk mindent. A szüleink birják egymást, minden nap találkoztunk és sose unatkoztunk. Megigérte h nem hagy el, de mégis igy lett elöször csak szünetet kért,de utána szakított is mert állítása szerint már ki gyúlt a láng. A szakítás mindkettönket megviselt. Én még mindig szeretem és nem kellett volna elengednem mert kevés ilyen pasi van. Mások szerint jobbat érdemlek de nekem más nem kell... Valahogy visszabirom csábítani?

2013. aug. 7. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól elszúrtad, gratulálok.
2013. aug. 7. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:

nem pont hogy kialudt a láng?

ha ő tényleg nem akar már semmit, akkor mindegy mit csinálsz, nem fog összejönni

2013. aug. 7. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem birom elengedni...
2013. aug. 7. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát ez a sráctól függ, amit írtál az alapján szerintem igen. Menj át hozzá vagy hívd el valahová, hogy megbeszéljétek. Mondd meg neki hogy te még szereted őt és kitartó leszel mint ő régen.

Talán ez beválhat de nem tudok biztos tanácsot adni :/

Sok sikert!

15/L

2013. aug. 7. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:) küzdeni fogok érte!
2013. aug. 7. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem adom fel! Csak félek h ő is összetör
2013. aug. 7. 16:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak nem biztos h elengednének hozzá...:(
2013. aug. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!