Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a nőket. Ha csak egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a nőket. Ha csak egyre is ránézek a gonosz jut róla eszembe. Miért?

Figyelt kérdés

Az elutasító, a lenéző, a megszégyenítő személyét látom bennük.

31/F

Szívemben harag és gyűlölet uralkodik irántuk. Szerintem m.cskos lények.

2013. aug. 7. 09:09
1 2 3
 11/23 Bummer ***** válasza:
58%

Nálad ez afféle "kapuzárási pánik". Csak neked azért mert egész eddigi életedben valahogy szerencsétlenül jártál velük, rossz helyen rossz időben voltál, vagy rossz döntéseket hoztál, most pedig egyedül, megkeseredve magányosan élsz már a harmadik X-ben.

De az életet mi választottuk, a feladat előtted áll, hát kapd össze magad, állj fel a padlóról és légy Férfi, egyenes ember és akkor minden megváltozhat.

Amúgy is azt mondják egy férfi a 30-40 éves kora környékén a legkapósabb. (persze ha tesz érte)

30/F

2013. aug. 7. 09:30
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem az összefüggést, nem is kifejezetten erre céloztam. [link]
2013. aug. 7. 09:34
 13/23 anonim ***** válasza:
72%

A nyugati világban egyre népszerűbb az az ötlet, hogy a férfiak a civilizáció által kevésbé fertőzött helyről szereznek feleséget maguknak.

Gondolj csak bele, Raissa eljön a hideg orosz tundrákról, hogy veled éljen. Te is jól jársz mert kapsz egy olyan feleséget akit esetleg még múlt századi értékrenddel neveltek és emiatt nőként tudsz rá tekinteni és ő is jól jár mert nem kell reggelente rénszarvasbőgésre ébrednie és éjjel is kap kenyeret a Tesóban.

win-win situation

2013. aug. 7. 09:49
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
sok ukrán lány akar nyugati férjet! igaz Mo. erősen nem nyugat, de ha jó a fizetésed megengedhetsz egy ukrán lányt. Az ukrán lányok sokkal szebbek mint a magyarok! Vannak erre szakosodott irodák akik férjet vadászó lányokat közvetítenek. Gyönyörű lányok vannak fenn!
2013. aug. 7. 09:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtem orosz nővel. Baromi jó érzés, hogy nem érdekli, hogy ki vagy, mit csinálsz, milyen gondolataid vannak; csak azért kellesz, hogy kimenekülhessen Oroszországból. És nem tudhatod, mikor hagy ott Téged, hogy további balekokat találjon pl. Svédországban.
2013. aug. 7. 09:59
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Pont arról híresek nyugati körökben, hogy legendásan hálásak és hűségesek. Bocs
2013. aug. 7. 10:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérj bocsánatot. Te legendáról beszélsz, én pedig tapasztalatról.
2013. aug. 7. 10:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez köztudott mit gondolsz miért pont oroszt írtam és nem üzbegisztánit?
2013. aug. 7. 10:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez egyébként régóta így megy, a rómaiak is előszeretettel hozattak maguknak szláv lányokat. Nemhiába származik a slave vagyis rabszolga szó a slav vagyis szláv szóból.

Az oroszok is szlávok, keleti szlávok

2013. aug. 7. 10:09
 20/23 anonim ***** válasza:
kelet-rómait akartam írni, lényeg az, hogy a Bizánci birodalom óta jó hírük van és még most is tartja magát a dolog
2013. aug. 7. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!