Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz dolog lenne belemenni a játékába?
Van 1 srác, akivel kb már 1,5-2 éve ismerjük egymást úgy látásból. Van pár közös haverunk. Nem rég volt egy házibuli ahol ő is ott volt, akkor váltottunk pár szót, de semmi több. Már akkor szóbakerült a barátom, aki épp nem volt ott, de a lényeg, hogy tudja, van barátom! A napokban bejelölt ez a srác facebookon, illetve rám írt, beszélgettünk. Lényegében nem írt semmi "olyat", csak jófejkedik, DE ma beszélgetésünk során kérdezett, hogy hol dolgozom, mit csinálok, stb... Ebből kihozta, hogy a cégnél, ahol dolgozom, szeretné az apja cégét szerződtetni (faterjával dolgozik). Ezzel nem is lenne baj, hiszen az csak jó, ha lesz +1 ügyfelem... Viszont megkért, hogy személyesen találkozzunk és beszéljük meg a részleteket... Hát ilyet azért nem szoktunk. Jó, sebaj, végül is megoldható, ha meg nekik így jobb, akkor legyen. Eztán el akarta kérni a számom, hogy el tudjon érni. A cégesemet adtam meg, erre a mobilomat is kérte, mondván, hogy "haesetleg közbejönne valami, mindenképp elérjen". Végül nem adtam meg neki, elvicceltem a dolgot és úgy tettem, mintha ő is viccelt volna, szerencsére utána nem firtatta.
Nos, most itt tartunk. Alaptalanul érzem úgy, hogy csak buta indok ez a szerződés dolog, hogy találkozzunk?? Lehet, hogy hülye vagyok, de szinte mérget vennék rá...
Mennyek bele ebbe a "haverkodásba" amin dolgozik, aztán majd rájön, hogy nem tágitok a párom mellől? Vagy koptassam le? Vagy mit kéne kezdenem? Lehet, hogy nem is akar nyomulni, csak bebeszélem?? Mit gondoltok?
hát lehet hogy tényleg többet akar, de lehet hogy csak flörtölt és nem akar semmit tőled
akármelyik is, csak rá fog jönni hogy a barátod mellett maradsz
Ha biztosan tudod, hogy nem fogod párodat elhagyni, akkor akár bele is mehetsz a játékba és lesz egy új ügyfeled, ami gondolom jó. Ha egy fikarcnyi kételyed is van, ha egy pillanatig is megfordult a srác a fejedben, más kontextusban is, nem csak mint ügyfél akkor koptasd le!
Nem tudhatod előre, hogy a nyomulást befejezi e, és ha te nem vagy több mint 100%-ig biztos magadban és a kapcsolatodban akkor inkább bukj egy ügyfelet. Mert a srác hozzáállása gyanús.
Teljesen biztos vagyok a mostani kapcsolatomban, mellesleg ez a srác a párom nyomába sem érhet! :D
Illetve tudom róla, hogy magánéletben olyan kikapcsolódási módszert használ, amit én igencsak elítélek és kerülök. Ha szingli lennék, akkor se lenne esélye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!