Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz dolog lenne belemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz dolog lenne belemenni a játékába?

Figyelt kérdés

Van 1 srác, akivel kb már 1,5-2 éve ismerjük egymást úgy látásból. Van pár közös haverunk. Nem rég volt egy házibuli ahol ő is ott volt, akkor váltottunk pár szót, de semmi több. Már akkor szóbakerült a barátom, aki épp nem volt ott, de a lényeg, hogy tudja, van barátom! A napokban bejelölt ez a srác facebookon, illetve rám írt, beszélgettünk. Lényegében nem írt semmi "olyat", csak jófejkedik, DE ma beszélgetésünk során kérdezett, hogy hol dolgozom, mit csinálok, stb... Ebből kihozta, hogy a cégnél, ahol dolgozom, szeretné az apja cégét szerződtetni (faterjával dolgozik). Ezzel nem is lenne baj, hiszen az csak jó, ha lesz +1 ügyfelem... Viszont megkért, hogy személyesen találkozzunk és beszéljük meg a részleteket... Hát ilyet azért nem szoktunk. Jó, sebaj, végül is megoldható, ha meg nekik így jobb, akkor legyen. Eztán el akarta kérni a számom, hogy el tudjon érni. A cégesemet adtam meg, erre a mobilomat is kérte, mondván, hogy "haesetleg közbejönne valami, mindenképp elérjen". Végül nem adtam meg neki, elvicceltem a dolgot és úgy tettem, mintha ő is viccelt volna, szerencsére utána nem firtatta.

Nos, most itt tartunk. Alaptalanul érzem úgy, hogy csak buta indok ez a szerződés dolog, hogy találkozzunk?? Lehet, hogy hülye vagyok, de szinte mérget vennék rá...

Mennyek bele ebbe a "haverkodásba" amin dolgozik, aztán majd rájön, hogy nem tágitok a párom mellől? Vagy koptassam le? Vagy mit kéne kezdenem? Lehet, hogy nem is akar nyomulni, csak bebeszélem?? Mit gondoltok?

2013. aug. 1. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

hát lehet hogy tényleg többet akar, de lehet hogy csak flörtölt és nem akar semmit tőled

akármelyik is, csak rá fog jönni hogy a barátod mellett maradsz

2013. aug. 1. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha biztosan tudod, hogy nem fogod párodat elhagyni, akkor akár bele is mehetsz a játékba és lesz egy új ügyfeled, ami gondolom jó. Ha egy fikarcnyi kételyed is van, ha egy pillanatig is megfordult a srác a fejedben, más kontextusban is, nem csak mint ügyfél akkor koptasd le!

Nem tudhatod előre, hogy a nyomulást befejezi e, és ha te nem vagy több mint 100%-ig biztos magadban és a kapcsolatodban akkor inkább bukj egy ügyfelet. Mert a srác hozzáállása gyanús.

2013. aug. 1. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Teljesen biztos vagyok a mostani kapcsolatomban, mellesleg ez a srác a párom nyomába sem érhet! :D

Illetve tudom róla, hogy magánéletben olyan kikapcsolódási módszert használ, amit én igencsak elítélek és kerülök. Ha szingli lennék, akkor se lenne esélye..

2013. aug. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!