Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarnak az itteni moderátorok? A legtöbb kérdésembe beleszólnak, vagy törlik azt. Szólás szabadság van nem?
Valószínűleg okkal törölték a kérdést.
Ha én olyan kérdést látok, amit már feltettek, ami rossz kategóriában van, vagy ami bármilyen embercsoportra nézve is offenzív vagy degradáló vagy pejoratív, gondolkodás nélkül jelentem. Igen, ekkora sggfej vagyok.
# 12
A kis neoliberál. Az új világrendben imádni fognak. Ha elég törtető vagy még Zuroff bácsi első tisztje is lehetsz majd...
10-es: ezt így nem tudhatjuk, miért törölhették, mindenesetre nekem a kérdésből önmagában nem derül ki, mit akartál kérdezni. Volt még magyarázatod is a kérdéshez?
Engem nem zavarnak a moderátorok. Talán egyszer volt, egy olyan válaszomat törölték, ami szerintem helyénvaló volt, talán a homoszexualitást neveztem benne betegségnek, ugyanakkor azt is írtam, nem kell őket elítélni ezért, mert nem tehetnek róla. Ezzel szerintem nem sértettem senkit, amúgy más gondra nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!