Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is zavarnak az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarnak az itteni moderátorok? A legtöbb kérdésembe beleszólnak, vagy törlik azt. Szólás szabadság van nem?

Figyelt kérdés

2013. aug. 6. 20:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted"

HA-HA! Jó vicc! X)

2013. aug. 6. 20:44
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy aki beleszól az moderátor ? Amúgy igen régen jó pár NORMÁLIS kérdést töröltek -.-
2013. aug. 6. 20:44
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szólásszabadság, van és igen itt megkérdezheted... DE a normális kategóriában és oda illően.

Elmeroggyant kérdéseket ne csodálkozz, hogy törlik. Meg a ferde hajlamú illetőkét...

Amúgy meg vannak felhasználási feltételek amiket elfogadtál amikor reggeltél :)

És nem, nem moderátor vagyok, sőt nem is ismerek egyet sem :)

2013. aug. 6. 20:46
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz, ha a troll "ha megqrom nagyanyám én vagyok a saját nagyapám" meg a "ha megqrtam a lovat lesz-e kenatur" meg az amolyan "Gegel szereti a szöges vibrátort?" jellegű kérdéseidet INSTANT törölték...
2013. aug. 6. 20:47
 5/27 anonim ***** válasza:

Háát biztos meg van az okuk... de igen kicsit túl "szigorúak"... :/

Pedig nem véletlen van ott az hogy

"Amit máshol nem mertél... Itt megkérdezheted!"

2013. aug. 6. 20:47
 6/27 anonim ***** válasza:
61%
Az én kérdésem is törölve lett ma. Igaz az annyira nem volt normális kérdés. Biztos valami nő vagy csaj, vagy valami csajoknak puncsoló kis akárki jelentette.
2013. aug. 6. 20:48
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Szólásszabadság van, de nem egy magántulajdonú oldalon, ahol a tulaj szabja a szabályt, amit szépen elfogadtál a regisztrációdkor. Vagy betartod, vagy keresel másik oldalt, ahol elfogadhatók számodra a szabályok.
 8/27 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%
Nem zavarnak. Szimbiózisban élek velük. És igen szólásszabadság van, de meg vannak a hozzá tartozó szabályok.
 9/27 anonim ***** válasza:
az benne van egy szerződésbe hogy beleszólhatnak és törölhetik azt.a szabályokat nem a moderátorok hozzák.az is benne egy jogi iratban,hogy legális legyen ezt be kell tartaniuk.
2013. aug. 6. 20:49
 10/27 anonim ***** válasza:

Tisztelt Felhasználónk!

"Hülye, értelmetlen szövegek és neveket írtok? :D" kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek. Amennyiben sorozatosan megszeged az oldal szabályait, a hozzáférésed tiltásra kerülhet!

ÉPP MOST.OSZT MíR? 12 válasz jött már erre törlik. A kategória sem volt eltévesztve.

2013. aug. 6. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!