Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdem azt gondolni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem azt gondolni, hogy engem aláznak a férfiak . Ez annak az eredménye, hogy nem becsülöm magam eléggé?

Figyelt kérdés
Ezt nagyon könnyen észreveszik ,na meg a beszédemből is kivehető és úgy bánnak velem ahogy nem kellene ,mert tudják ,hogy nem fogok balhézni .

2013. aug. 6. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A pszichológus nem orvos, hanem bölcsészkaron tanulta a pszichológiát, és aztán szakosodott mondjuk pszichoterapeutának.

Ha nem szereted magad még annyira sem, hogy anyagilag áldozz magadra annyit, hogy szakember segítségét kérd, akkor sajnos reménytelen... Akkor folytasd a megalázottságot és sz1revést...

2013. aug. 6. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyon is megértelek,átérzem a problémádat,szenvedtem már hasonló gondok miatt.Tudod,én akkor jöttem helyre,amikor végre meg mertem mondani a magamét,és ha valaki úgy bánt velem,szépen elküldtem a búsba.Mai napig így teszek,és jobban érzem magam tőle.Ha valaki ok nélkül flegmázik velem,vagy át akar vágni,simán leosztom,aztán nem keresem többet,míg ő nem keres,bocsánatot nme kér,közben meg mosolyogva teszem a dolgom egész nap.Nem gondolok rá,ő milyen bunkó,arra gondolok,hogy én értékes ember vagyok,és attól,hogy ő paraszt,nekem nem lesz rosszabb a kedvem.Nem,nem hagyom magam!

Mint fentebb is írtam már,ezért fontos az önbecsülés.Ha szereted magad,egy bunkó nem fogja elrontani a kedved.Nem fogsz tőle függni érzelmileg,szabad leszel és önmagad leszel.Tudod,a függtelenség fontos,mert akin a párja megérzi,mennyire függ tőle a másik,az ki fogja ezt használni.Az ember gyarló.

2013. aug. 6. 18:10
 13/16 A kérdező kommentje:

A legrosszabb ,hogy akit szintén olyannak gondoltam mint amilyen én vagyok ,most még az is helytelenül bánik velem . Én még nem romlottam el , ő úgy tűnik már igen ,valamilyen szinten .

Az is a lényeg ,hogy én nem akrok egy olyan személy lenni akinek a morálja igen alacsony szinten van . Akkor már meg is utálnám magam . Kellene valami arany közép út ,hogy ne bánjanak velem így ,de én se legyek egy megkeseredett ,romlott nőszemély .

2013. aug. 6. 18:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem jól fejeztem ki magam mikor a pszichológus orvosnak neveztem , elnézést .

Az a gond ,hogy én nem szeretem a drámákat ,meg türelmetlen is vagyok . Haragudni tudok ,meg szoktam is de az olyankor van mikor nagyon nagyon megbánt valaki ,de szerintem haragban sem jó lenni . Én a harmóniára törekszem , meg nem is akarom a lelkem azzal mérgezni ,hogy gyűlölködjek . Gyenge vagyok az a baj , nincs erős határozott jellemem ,meg önbizalmam . Nagyon szeretnék másokra hagyatkozni,nem vagyok önálló . Na szóval van velem egy csomó sok gond . Van mit rajtam analizálni sajnos .

2013. aug. 6. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Rajtam is, mindegyikünkön!!! Kezdd el a terápiát, haladjunk!

Sok sikert!

2013. aug. 6. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem önbizalom kérdése, hanem önérzet, hogy kit bántanak az emberek. Érdekes, engem nem aláznak. Bár aki próbálkozott, ugyanúgy bántam vele, akár verbálisan, akár fizikálisan. Csírájában kell elfojtani az agressziót, nem elnézőnek lenni vele. Van olyan kolléganőm, aki jópofának tartotta, amikor lekussolta egy kollégánk őt. Hát nem. Ha valami sértő, akkor jelezni kell.
2013. aug. 24. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!