Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azt gondolni, hogy engem aláznak a férfiak . Ez annak az eredménye, hogy nem becsülöm magam eléggé?
A pszichológus nem orvos, hanem bölcsészkaron tanulta a pszichológiát, és aztán szakosodott mondjuk pszichoterapeutának.
Ha nem szereted magad még annyira sem, hogy anyagilag áldozz magadra annyit, hogy szakember segítségét kérd, akkor sajnos reménytelen... Akkor folytasd a megalázottságot és sz1revést...
Nagyon is megértelek,átérzem a problémádat,szenvedtem már hasonló gondok miatt.Tudod,én akkor jöttem helyre,amikor végre meg mertem mondani a magamét,és ha valaki úgy bánt velem,szépen elküldtem a búsba.Mai napig így teszek,és jobban érzem magam tőle.Ha valaki ok nélkül flegmázik velem,vagy át akar vágni,simán leosztom,aztán nem keresem többet,míg ő nem keres,bocsánatot nme kér,közben meg mosolyogva teszem a dolgom egész nap.Nem gondolok rá,ő milyen bunkó,arra gondolok,hogy én értékes ember vagyok,és attól,hogy ő paraszt,nekem nem lesz rosszabb a kedvem.Nem,nem hagyom magam!
Mint fentebb is írtam már,ezért fontos az önbecsülés.Ha szereted magad,egy bunkó nem fogja elrontani a kedved.Nem fogsz tőle függni érzelmileg,szabad leszel és önmagad leszel.Tudod,a függtelenség fontos,mert akin a párja megérzi,mennyire függ tőle a másik,az ki fogja ezt használni.Az ember gyarló.
A legrosszabb ,hogy akit szintén olyannak gondoltam mint amilyen én vagyok ,most még az is helytelenül bánik velem . Én még nem romlottam el , ő úgy tűnik már igen ,valamilyen szinten .
Az is a lényeg ,hogy én nem akrok egy olyan személy lenni akinek a morálja igen alacsony szinten van . Akkor már meg is utálnám magam . Kellene valami arany közép út ,hogy ne bánjanak velem így ,de én se legyek egy megkeseredett ,romlott nőszemély .
Nem jól fejeztem ki magam mikor a pszichológus orvosnak neveztem , elnézést .
Az a gond ,hogy én nem szeretem a drámákat ,meg türelmetlen is vagyok . Haragudni tudok ,meg szoktam is de az olyankor van mikor nagyon nagyon megbánt valaki ,de szerintem haragban sem jó lenni . Én a harmóniára törekszem , meg nem is akarom a lelkem azzal mérgezni ,hogy gyűlölködjek . Gyenge vagyok az a baj , nincs erős határozott jellemem ,meg önbizalmam . Nagyon szeretnék másokra hagyatkozni,nem vagyok önálló . Na szóval van velem egy csomó sok gond . Van mit rajtam analizálni sajnos .
Rajtam is, mindegyikünkön!!! Kezdd el a terápiát, haladjunk!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!