Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy szerelem? Ti hisztek benne?
Figyelt kérdés
Még nem voltam "szerelmes", az sem tudom, hogy mi az. Meg egyáltalán szeretni egy embert. Azt megértem, hogy lehet szeretni egy autót, egy ételt, vagy bármi mást. Na de egy emberben mi olyan szerethető dolog van a szexen kívül?
Ez inkább csak a nemi vágy kivetülése, amitől sok ember meghülyül, és elfeledkezik az addigi életéről.
Nem is értem miért mondják sokan, hogy szerelmesek akarnak lenni. Mi abban a jó?
2013. aug. 6. 17:08
11/32 A kérdező kommentje:
"feltétel nélkül elfogadod a másikat és a legfontosabb számodra, hogy bárhogyan is, de a világ legboldogabb emberévé tegyed"
Ezt a maszlagot honnan másoltad? Az miért jó nekem, ha más boldog? Ezek a szuperlatívuszok... Nem kéne kicsit visszaszállni a földre? Sok romantikus szart olvastok.
2013. aug. 6. 17:20
12/32 anonim válasza:
ez nem olyan dolog amit lehet definiálni, attól h te még nem élted át még nem kellene állítani h nincs.
14/32 A kérdező kommentje:
Ha valamit megélek, azt meg tudom fogalmazni. Tudod miért? Mert értelmes ember vagyok.
2013. aug. 6. 17:22
15/32 anonim válasza:
Épp ez a lényege, hogy az ő boldogsága tesz téged boldoggá. De ha ennyi érzelmi intelligenciával rendelkezel, szerintem ne is csodálkozz, ha nincs olyan emberi lény, aki ezt képes lenne belőled kiváltani.
16/32 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem vagyok sekélyes, hogy elvakítson másnak a cselekedete.
2013. aug. 6. 17:24
17/32 anonim válasza:
fogalmazzunk úgy h egyszerű vagy.
18/32 A kérdező kommentje:
Az az egyszerű, aki elhiszi, hogy a másik megjátszás nélkül viselkedik úgy vele. :D
2013. aug. 6. 17:26
19/32 anonim válasza:
nem fogunk dülöre jutni de tuti h téged sem szerettek még igazán ill. Te sem szerettél még senkit igazán.
20/32 A kérdező kommentje:
Nyilván, mivel olyan dologról beszélsz, ami nem létezik.
2013. aug. 6. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!