Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, hogy szerelem? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy szerelem? Ti hisztek benne?

Figyelt kérdés

Még nem voltam "szerelmes", az sem tudom, hogy mi az. Meg egyáltalán szeretni egy embert. Azt megértem, hogy lehet szeretni egy autót, egy ételt, vagy bármi mást. Na de egy emberben mi olyan szerethető dolog van a szexen kívül?

Ez inkább csak a nemi vágy kivetülése, amitől sok ember meghülyül, és elfeledkezik az addigi életéről.

Nem is értem miért mondják sokan, hogy szerelmesek akarnak lenni. Mi abban a jó?

2013. aug. 6. 17:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem volt még részem benne, de nem is keresem.
2013. aug. 6. 17:10
 2/32 anonim ***** válasza:

igen, mivel van is ilyen

sajnálom ha te nem tudod milyen szeretni egy embert

ha viszontszeret, akkor nagyon jó

2013. aug. 6. 17:11
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező: Az érzelmi szinted egyenlő egy teáskanáléval.
2013. aug. 6. 17:12
 4/32 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok. De úgy látom az nem megy. :)
2013. aug. 6. 17:12
 5/32 anonim ***** válasza:
erre nem tudok mit mondani. Ha egyszer az leszel majd megérted,mindenesetre több mint nemi vágy.
2013. aug. 6. 17:13
 6/32 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Hát sejtettem, hogy senki nem tud rá semmit se mondani. Ugyanis nem létezik.

2013. aug. 6. 17:14
 7/32 anonim ***** válasza:
úgy vagyok én is mint a kérdező, de nekem nem hiányzikigazán. a vágyat, a féltékenységet stb vágom, de a szerelem egy elcsépelt semmi szerintem. nemtom mire jó egyáltalán, én még csak sírni láttam miatta embert. a rokoni szeretet bőven elég, minek még ember aki miatt aggódni kell? szex, kaja, humor, kaland... ezek az értékek. az meg nem valószínű hogy a számomra lemegfelelőbb emberrel valaha is találkozok, tehát nem is lehetek szerelmes senkibe:D
2013. aug. 6. 17:15
 8/32 anonim ***** válasza:
jah h te miszter provokátor vagy,akkor ezt mond.
2013. aug. 6. 17:17
 9/32 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem akarni kell, hanem kiérdemelni. Ez egy reakció egy másik ember kedves, önzetlen gesztusaira. A nemi vágy az csak hab a tortán. Aki igazán szeret valakit, annak nem a szex az elsődleges gondolata. Nem a nemi vágyban nyilvánul meg a szerelem, hanem abban, hogy feltétel nélkül elfogadod a másikat és a legfontosabb számodra, hogy bárhogyan is, de a világ legboldogabb emberévé tegyed.
2013. aug. 6. 17:18
 10/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok provokátor. De olyan sekélyes se vagyok, hogy ne tudjam megfogalmazni, hogy mi az amiben hiszek.
2013. aug. 6. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!