Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy büntudatom van segítcsetek. nem tagadom roma vagyok. töbi lent. mit csináljak?
öszejöttem az iskolámba egy lányal még májusba de következő honapba szakítot velem..
de én elloptam a tabletjét meg a pénztárcából a pénzit mi elött szakitot velem...
Msot vagy 2hete nagy büntudatom van. :/
mit csináljak?? segítsetek légyszíves
vegyem fel vele a kapcsolatot??
azért irtam elore mert utána egyböl itatok volna hogy lopos cigany meg ilyesmiket.
es azt hite hogy igy nem fogjatok ezeket irni
de latom semmi ertelme nem volt
#21:
Én azért klikkeltem rá erre a kérdésre, mert láttam, hogy előre bocsájtod a származásodat, úgyhogy azt gondoltam, hogy valami értelmes kérdés lesz.
Erre bammeg elloptad a barátnőd tabletjét és pénzét. Szerinted hogy reagáljanak erre az emberek? Aki echte rasszista, vagy szimplán realista az büdös cigányozni fog (joggal); aki pedig védene téged mert liberális, vagy irreálisan fogja fel a világ dolgait, messzire elkerüli ezt a kérdést.
Nem tudod sehogy sem jobbá tenni ezt a bűnödet, csak úgy, ha szépen elmész a rendőrségre és feladod magad. Főleg úgy, ha már el is adtad a cuccost. Ha ezt nem akarod megtenni, akkor mindenkinek tehetnél egy szívességet azzal, ha keresnél egy kötelet, mielőtt embereket kezdesz el irtani.
Lopj egy másikat és add oda neki.
Ez vicc volt, eszedbe se jusson.
Halott cigány, jó cigány :D
OK emberek lehet igaz de attol durva.
Miert rasszista mindenki?
Mert mindenkinek elôitélete van.
Mert videken elek es minden nap látok általaban beszolnak verekedni akarnak.
Ok már az is sok hogy engem 15 éves léttemre de azchogy egy 14 éves lányt ugyanugy piszkalni...
Ráadàsul itt vagy te aki ellopta a baratnoje tabletjet meg penzet ez se sokat segit rajtad.
De tudom a megoldást...
Vegyèl neki egy ugyanolyan tabletet adj neki vissza ugyanannyit mint amennyit elloptál +egy kis penzt mert ezzel is jössz.
és te ad oda neki (posta nem jo ötlet tönkre mehet a tablet.)
Elmondtam normálisan a választ káromkodás nélkül riss szavad nem lehet.
1. Tanulj meg írni
2. Legyen is bűntudatod
3. Add vissza neki amit elloptál
4. Utána hagyd békén szegény lányt egy életre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!