Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy büntudatom van segítcsetek. nem tagadom roma vagyok. töbi lent. mit csináljak?
öszejöttem az iskolámba egy lányal még májusba de következő honapba szakítot velem..
de én elloptam a tabletjét meg a pénztárcából a pénzit mi elött szakitot velem...
Msot vagy 2hete nagy büntudatom van. :/
mit csináljak?? segítsetek légyszíves
vegyem fel vele a kapcsolatot??
bevalom hogy az vagyok
itt tizta raszizsta mindenki
wáháháhhá, ez a szót "bűntudat" ők még hírből sem ismerik.
Ha meg tényleg cigó vagy és igaz a sztori, akkor add vissza neki és többet ne lopj! És tanulj meg írni is te ork!
mondtam hogy eladram
vegyem fel vele a kacsolatot?
monjam meg hogy én vetem el töle
Buntudatod van? :)))
Ha buntudatod van, akkor legyen buntetestudatod is. Menj el a rendorsegre es add fel magad ... kozben a lanynak add vissza a holmijait es meg egy kis karpotlast is. Ennyire egyszeru.
Azutan, majd ha bevallalod a tetteid bunteteset is, akkor tegyel fel ilyen marha kerdeseket.
Ha valoban cigany vagy tudhatnad ... a te fajtadnak nincs buntudata!
Igen, te !
Egyébként ez nem rasszizmus!
azert anyire hülye nem vagyok hogy bemenyek a rendörök höz
valami más módja nincsen??
A cigányok köszönőviszonyban nincsenek a bűntudattal. Te valami elcseszett korcs lehetsz, de attól még dögölj meg te is, meg a fajtád is. Nem is értem miért léteztek. Nem vagytok jó másra, csak esetleg arra, hogy a kutyám jóllakjon veletek. Hitler inkább kezdte volna veletek.
Koncetrációs táborba küldenélek. Mehetnél zuhanyozni is. Büdös cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!