Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbálkozzam be a barátnőmnél?
Na szóval. Én biszex vagyok és az egyik barátnőm is biszex. Egyre többet érzek iránta, ez már nem nemcsak szimpla barátság. Ő épp most szeretne összejönni valakivel, mert egyedül érzi magát. Már láttam itt egy hasonló kérdést, egy lány belezúgott a barátnőjébe és nem tudta, hogy mondja el neki, de a mi helyzetünkben a barátság nem olyan szoros és a barátnőmnek nincs senkije. Félek "rámozdulni", mert mi van, ha megijed vagy ilyesmi. Azt tudom, hogy szeret meg minden, csak nem tudom, hogy "úgy" is lenne-e esélyem nála. Már próbáltam célozgatni, de ő mindig azt hiszi, hogy csak viccelődöm, ezért komolyan sem veszi. -mit csináljak? Tök gáz, ha lejáratom magam előtte. Rájöttem, hogy köztünk ezért is nem tud olyan szoros barátság kialakulni, mert én teljesen másképp tekintek rá, mint a többi barátnőmre, meg ő is máshogy viselkedik velem. Mit csináljak? Valaki adjon valami részletes tanácsot, mert tényleg tanácstalan vagyok. És légyszí, ne bunkózzatok, mert nagyon érzékeny teremtés vagyok és még így látatlanban is kiborulok:D
16/L
te is bi, ő is bi, mi itt a gond?
úgyanúgy, mintha egy másik csaj lenne, csak itt már az ismerkedéssel se kell törődni :)
vacsi kettesben, és próba!
attól függ h h szeretnéd kezdeni...
ha pusziszkodás még nincs akkor most kezd el..a végén ő is fogja, talán rájön h mit szeretnél :) és a végén csók is lehet, vagy akár összejöttök
Ha bátortalan vagy a kezdeményezésben, akkor egyszerűen csak dobd fel témának, hogy mi a véleménye arról, ha két barát összejön? Így megtudhatod, bejön-e neki a dolog. Lényegében így is levágja, hogy érdeklődsz iránta, viszont, ha elutasítás a vége, így kevésbé közvetlen az egész.
Egyébként a biszex dolog nem csak a szexet érinti.. soha nem értem meg, miért terjedt el ez a köztudatban. Ez inkább egy olyan helyzet, hogy nem vonatkoztatjuk nemre kivetítve a szerelem keresését, bárkiben rátalálhatunk az igazira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!