Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan barátkozhatnék össze a párom anyukájával? ( bőv)
Sziasztok!
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Már többször töltöttem náluk 2-3 napokat . Az anyukájával mégis csak egyszer sikerült beszélgessek. Ha lemegyünk a barátommal enni akkor se kérdez tőlem semmit, csak köszön meg ilyenek. Mikor legelőször mentem akkor beszélgettünk 15-20 percet.
Arra kezdtem gyanakodni h talán nem, vagyok neki szimpatikus,de a barátom azt mondta h az anyukája csak olyanokkal beszélget akiket ismer és nem azt jelenti h nem szeret.
Ti hogyan próbálnátok beszélgetni vele? Voltatok már ilyen helyzetbe?
Kérlek segítsetek mert nekem ez így elég furcsa :)
Köszönöm :)
20/L
ha ő nem beszélget vele, akkor kérdezz tőle vmit
ha mondjuk ő főzött/sütött vmit, akkor dicsérd meg és kérdezz vmit róla
biztos örülni fog
de bármit mondhatsz, jobb mint ha sosem beszélnétek
Hogy tetszik lenni, milyen szép idő van. Hallotta, hogy kikapott a Fradi/Újpest, nomeg a vonat is kisiklott, nahát mik vannak.
Tessék elképzelni, a múltkor töltött káposztát akartam csinálni és nem annyira sikerült: hogy csináljam legközelebb? És milyen szép a filodendronja a szobában, az enyém meg csak olyan kis csoffadt: tetszik valamit keverni a vizébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!