Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki 28 évesen került ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 28 évesen került ki a munkaerőpiacra, az mennyire van lemaradva azokkal szemben, akik 24 évesen végeztek az egyetemmel, illetve csajozás tekintetében is hátrányban lesznek?

Figyelt kérdés
Tehát eddig tanul, 24 évesen végzett, majd 2 szer 2 éves msc következett. Külföldre szeretne menni (nem orvos és mérnök sajnos)és ott elhelyezkedni. Öreg már a csajozáshoz (egyetemen ezt a részt elrontotta, 2 rövid kapcsolat, azóta magányos). Öreg már mindenhez vagy még egész jó korban van?
2013. aug. 5. 12:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hogy lehet 28 évesen kikerülni a munkaerőpiacra?? Oké hogy nem szakirányban választottál munkákat. De akkor ezek szerint aki gyárazik vagy valami hasonló már nem is ember, nem dolgozik? Szerintem ezt az elvedet ne hangoztasd dolgozós körökben... Nekem 21 évesen érdekes h.van igényem rá h suli mellett próbáljak egy fix munkahelyet kiépíteni, pedig nem szakirányú egyáltalán. Bár igaz az is, hogy nem fognak még közel 30 évesen támogatni itthonról, most se nagyon teszik. Szakmában elég nehéz munkát találni, így én is lenyelem a békát.

Ilyenkor nem csodálkozok h.általában utálják az egyetemistákat :)

munka mellett van levelező és esti szak is, gondolom valaki csak-csak finanszírozza a tanulmányaidat ha nem dolgozol. (off: valamelyik válaszoló pedig írta hogy fú de ehéz tárgyai voltak.. Hát nem tudom, suliban a hétvégék szabadok, nekem sincs kedvem hétvégente dolgozni, de ez van... Ha kell, kell, akkor tanulok éjjel. Mondjuk.)

A csajozással pedig nem tudom mi a problámád. Ha egyetem mellett nem tudtál azt hiszed később könnyebb? Munka mellett... Hát nem, de azért örülök, hogy ez a legnagyobb problémád, nem az, hogy kéne már munkát is keresni. Párt tényleg lehet találni.

Én úgy veszem észre, hogy te mindenre a kifogásokat keresed, ezek nem valódi problémák amiről te írsz, hanem túl jó dolgod van és magad generálod a "gondjaidat". Magadat fenntartani és ahhoz egy patnert találni, aki ebben társ, na az már tényleg kihívás. Úgyhogy kapd össze magad és ne síránkozz. Más 28 évesen már rendelkezik 10 év munkaviszonnyal meg fenntartja a családját, mégse sír. Sok embernek eleve tanulni sincs lehetősége. A te problémád ehhez képest kisstílű, ne haragudj.

2013. aug. 6. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!