Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK, van egy nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, van egy nagyon jó barátom, aki nagyon béna a csajozás terén, és nagyon el van keseredve, azon gondolkodtam szervezek neki egy lányt, szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés

természetesen nem prostit, hanem egy ismerőst, de nem tudom emgértené-e, és benne lenne e ilyesmibe, nem e pletykálná el mindenkinek az ismerősi körben.

Úgy gondoltam, hogy egy diszkóba elmegyünk a haverral, és a lány is ott lesz akivel előttem megbeszéltem, hogy hagyja magát felszedni, és végre sikerélménye lesz.

Szóval szerintetek érdemes ismerősi körben felvetni ezt, vagy valahol máshol keresgéljek?

2013. júl. 26. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben nem tenném :( Ha a csaj nem akar vele összejönni, akkor ez csak szédítés, és ha erre rájön, akkor még csalódottabb lesz, porig rombolod az önérzetét!
2013. júl. 26. 17:16
 2/8 A kérdező kommentje:
De örökké nem maradhat szűz, és egy sikerélmény növelne az önbizalmán, már ki sem akar szinte jönni otthonról, ettől bármi jobb lenne, szerintem az első csaj után egy kis segítséggel már belejönne.
2013. júl. 26. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdéses találsz-e olyan nőt neki, aki le is fekszik vele. Meg aztán bele ne szeressen.
2013. júl. 26. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen ettől tartok én is, hogy beleszeret.

De lendületet adhat neki hogy végre van egy csaj akivel majdnem összejött és ez erőt adhat neki a folytatáshoz, és összeszedheti magát.

2013. júl. 26. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Hány éves a haverod? Amúgy szerintem ne avatkozz bele, nem szeretik a pasik azt...sok fiúhaverom van, egyszer egynek megpróbáltam csajt szerezni, de kiakadt, mert végül rájött a dologra, és egy csomószor elmondta, hogy attól ő csak még szarabbul érzi magát, ha valaki helyette próbál becsajozni neki...

Minden kialakul egyszer, vannak későn érő srácok, és lehet, hogy majd pont egy csaj fogja felszedni őt, és nem ő a csajt:D

2013. júl. 26. 17:51
 6/8 A kérdező kommentje:

21 éves.

de már ő is hangoztatta, hogy mikor jön már el az ő ideje, hogy összejöjjön neki a csajozás, és megsajnáltam, de én már ezt eldöntöttem, csak azt akarom tudni, hogy ismerőst kérjek meg vagy félig idegent?

2013. júl. 26. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha szerezni akarsz, akkor olyat, aki szívesen megismerkedne vele, és tényleg a barátnője lenne.

Olyat semmiképpen ne, aki csak a te kedvedért jár vele egy sort.

2013. júl. 26. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Neked van barátnőd vagy lány barátaid? A barátnőd vagy a haverlányok barátnői közt nincs olyan lány akivel leszerveznél egy vakrandit? Akivel még jól is sülhet el a dolog, nem baj ha bele szeret.
2016. jún. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!