Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az interneten hirdető öromlány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten hirdető öromlányok fogadnak 17éves fiúkat?

Figyelt kérdés
A rosszlányok.hu oldalon láttam hogy sok hirdető nem írja ki hogy csak 18 felett vállal ,ezek szerint engem vállalnának?? 17/f. ( csak azért kérdezem mert egy tapasztalt nőtől szeretném elveszteni a szűzességemet)
2013. aug. 5. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja megnézni a személyidet és nem is kérheti el, mert nem rendőr. Ha kinézel 18-nak akkor bőven fogadni fog.
2013. aug. 5. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelt:D
2013. aug. 5. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha 17 évesen nem bírsz várni pár évet, hogy egy olyan lánnyal veszítsd el, akit szeretsz, akkor szerintem gondok vannak az értékrendeddel.
2013. aug. 5. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez csak szex, nem feleségül akarja venni

nagyon sok 17-18 éves így veszíti el a szüzességét

2013. aug. 5. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
pénzt kér, nem személyit... :-)
2013. aug. 5. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha kinézel 18-nak, akkor elvállal, ha nem akkor nem.
2013. aug. 5. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem. Találsz olyant aki igen.
2013. aug. 5. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:
4-es: Pontosan igazad van, ez csak szex. Ezért érzem gáznak, hogy valaki pénzt ad érte, 17 évesen, ahelyett, hogy várna vele pár évet, és szeretkezne a barátnőjével, amit 100%, hogy jobban élvezne. Aki ennyire nem ura a saját tökének, az elég sok gonddal fog még szembenézni az életben.
2013. aug. 5. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznak a koroddal nyugi,csak a pénz számít. Az sem fogja érdekelni ,hogy meg tudod-e dugni vagy sem. Fizess!
2013. szept. 20. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!