Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már létezik.... kérdése:
Interneten keresztul hogyan fejtsuk ki erzelmeinket?
Figyelt kérdés
skype-on chetelek minden este egy lannyal aki masik orszagban el.
van olyan hogy ugy megolelnem csak nem birom es ekko olyan fura erzes fog el.
2013. júl. 23. 23:01
3/10 anonim válasza:
Erre nem tudom a választ. :( Én is voltam már így.
4/10 anonim válasza:
Rajzolj neki valamit és küld el a fényképét. Abba lehet érzelmet vinni és a lányok örülnek az ilyesminek.
5/10 anonim válasza:
ez most komoly?
hát írd le, mi ebben a nagy gond
hidd el jó lesz neki
6/10 anonim válasza:
Nem megy a modern technika? Küldj neki egy szmájlit!
8/10 anonim válasza:
Próbáld szavakba foglalni, ez a legegyszerűbb.
9/10 anonim válasza:
aki itt ezt a témát megnézi annak anyi bátorsága sincs mint egy marék bolhának .Álj fel a gépelől és meny oda és mond meg neki mit érzel te barom.Még jó hogy nem mindenki ilyen sötét.
10/10 anonim válasza:
22:03: Persze, mindjárt egy másik országba csak úgy átruccan. A repülőjegy is ingyen van...
Lehet, hogy tudni kéne olvasni. Általános elsős tananyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!