Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek a HIV-től, mennyi esély van rá?
2 férfival voltam együtt. Mindkettőnél védekeztünk, de az egyiknél kiszakadt az óvszer a másik pedig direkt levette a tudtom nélkül és mikor odanyúltam akkor vettem észre, hogy már nincs rajta...
Mindkettő megesküdött, hogy semmi bajuk, amit el is hiszek, de mi van, ha van,csak nem tudnak róla??
Nem drogosok, ugye nem is melegek, nem járnak prostihoz és elvileg nem cserélgetik ész nélkül a partnereiket.
1 hónap múlva tudok csak vérvételre menni, mivel annyi idő kell, de én addig olyan ideges leszek, hogy kihullik az összes hajam.
Wikipédia elég szépen leírja:
tudom csak kiváncsi voltam :) amúgy nincs semmi gondod nyugi szerintem 100ezer emberből 1-nek ha van Magyarországon.
Jaaah és a többi kommentelő miért sokallja a két pasit???
Tudom , kicsi az esély, de ennek ellenére baromira félek :/...
Ha 1 pasit írtam volna, akkor is ribi lennék a válaszadók szemébe -.-' így megy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!