Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen vénlány?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, 30 éves. Életében egyszer volt 2 hétig tartó "párkapcsolata". Állítólag azèrt szakított, mert a barátja el akarta vinni ide-oda. (pl mozi, vacsora, barátokkal találkozni) de ö nem az a "menös" típus. A szüleivel él, munka után rohan haza "anyának" segíteni. Tavaly megpróbáltuk munka után elhívni hogy jöjjön el velünk valahova, beülünk egy kávèra, sütire egy cukrászdába. A válasza: neeem, sietek haza "anyához és apához". Olyan mint aki kettöt szólni nem tud (tèny hogy buta, fönök is mondta meg mások is) de akivel több idöt tölt, azt kikèszíti. Fel-alá járkál körbe-körbe, az embert követi a munkahelyen mint egy pincsi kutya. Agyunkra megy. Meg az anya így anya úgy mondásaival is. Megkèrdeztem töle, milyen az ideálja? (panaszkodik h már mindenki fèrjhez ment az ismerösei közül, neki is kène valaki) Azt válaszolta elsöre: legyen olyan mint apa! (na bassz...) Javítson meg mindent a ház körül, segítsen a háztartásban. (ezek aztán igènyek... semmi olyan hogy hüsèges legyen, okos, müvelt stb) Egyik közössègi oldalon sincs fent (a tesója oldaláról megy fel nèha) barátai sincsenek. Èletcèlja sincs. (egy van: fèrjhez menni) Mi lesz ebböl ha a szülei nem lesznek már? Vénlány marad, és a környezetét fogja megöríteni?
2013. aug. 4. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Majd lesz 8 macskája és azokkal ellesz. Aztán az egész világ sz@r lesz körülötte. Ismertem ilyet, az is panaszkodott már huszonévesen, hogy nincsenek normális pasik, meg nem lehet találni sehol, közben el se járt soha sehova. Ráadásul még irtatlan jól is néz ki és úgy viselkedik, mint valami száz éves kretén. Kiábránditó.
2013. aug. 4. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Panaszkodik hogy nincs párkapcsolata, de sohova nem jár el. Közösségi oldalon sincs fent, a valóságban is képtelen kommunikálni. Nèha olyan mintha semmit nem is akarna tenni az ellen hogy ez változzon. Többen hívtuk hogy jöjjön el velünk valahova, de nem mert anyával fözünk, mosunk, takarítunk stb. Egyetlen èrdeklödèsi köre a divat. Ezzel ki is merül minden ami èrdekli.
2013. aug. 4. 16:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Elsõ! Igen jót nevettem mikor olvastalak, mert a kedvenc állata a cicaaa. :-D De apa nem engedi hogy cicát tartson. :-D Komolyra fordítva a szót, kezd irritálni a lénye.
2013. aug. 4. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne csináld már...én direktből rágo mások idegeit,mert bazira fel lehet őket húzni:DD

Amit imádok,nagyon is:D

Most erre mit kellene reagálni?

Vegyétek rá ,hogy csináljon valamelyik oldalon magának profilt,azt kész:D

Kb ennyit tudtok tenni...amúgy neked sem lehet izgis életed,hogy ennyire el vagy vele foglalva...

2013. aug. 4. 16:17
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem semmivel nem rosszabb, mint akik másoknál többre tartják magukat, másokat a hátuk mögött kibeszélnek, és ez jelenti a szórakozást számukra. Szánalmas, ha valakinek ilyen örömforrásra van szüksége.
2013. aug. 4. 16:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát õ nem nèz ki jól. Enyhén szólva olyan mint egy falusi tenyeres-talpas...De felveszi a pöttyös miniszoknyát meg a 20 ezer forintos Tamaris (v mi) cipöt. (ö mondta hogy annyi meg hogy az. A kutya se kèrdezte töle.) Odaül az ablakhoz ès azt nèzi kin milyen ruha van az utcán. Meg rohan az ablakhoz ha dudálást hall hogy esküvö van.:-D Megnèzi a menyasszony ruháját. :-D Esküszöm pszichèsen beteg ès be fog golyózni. :-D
2013. aug. 4. 16:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Aki azt írta hogy ennyire izgis az èletem, annak kívánom hogy a hèt 5 napján 8 órát dolgozzon egy ilyennel! Kikèszíti a munkatársait. Más: már többen többször mondtuk csináljon neten profilt de ö neeem. Mièrt nem azt sosem mondja meg. A tesója profiljából lèpeget fel.
2013. aug. 4. 16:23
 8/13 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: ez nem csak az õ problèmája hanem a kõrnyezetèben èlö emberekè is. De mondom, dolgozz te is vele ès megtudod. Mikor az van h vagy egy szót nem szól magától egèsz nap, vagy panaszkodik h nincs párkapcsolata, vagy azt hallgatod hogy anya így meg úgy.Ha finoman rászólsz vagy valamit máskèpp gondolsz mint ö, akkor meg arrogánsan bepofáz. Jössz dolgozni vele?
2013. aug. 4. 16:27
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Irtam volna valamit, de a remek trágárságszűrőt nulla darab káromkodással sem tudtam kikerülni :D
2013. aug. 4. 16:28
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Rendezzetek egy meglepetés munkahelyi banzájt, ahol mindenki végiggyalogolna rajta. A második után sikítozni fog az önkívülettől. :P
2013. aug. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!