Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti kíváncsiságból meg szoktátok nézni az exetek közösségi oldalait?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
Ha nem, akkor miért nem?
Kort is. Köszi.
2013. aug. 4. 11:14
11/11 anonim válasza:
Csak addig amíg nincs párja..ha lett elkap a tömény hányinger és kínoznak a képek, hogy a barátja éppen most ba...ssszzzzaa aztán ez nem kellemes érzés ezért tiltom mindenhonnan és imádkozok minden este, hogy ne fussak össze az utódommal , mert először ütnék! Ha erősebb az se gond van fegyverviselésim és fegyverem is a kocsimba mindig! Ez csak addig tart amíg nem nőzök be...utána már annyira a másik hölggyel foglalkozok, hogy megszünik az ex létezni..nem gondolok rá és olyan mintha sose lett volna az életem része...na ekkor már összefuthatunk és akár normálisan beszélgethettünk is, de addig erősen ajánlott kerülni engem a leendő pasinak meg főleg...eddig még csak azért nem öltem meg senkit, mert nem jött hencegni a csávó, hogy ő jobb mint én és ő most az én exbarátnőmet dugja..ha ilyet mondana ott a helyszínen fejbe lőném! Gondolkodás nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!