Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulóra illik pezsgőt venni?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz az évfordulónk a párommal.
Nem szeretnék nagy felhajtást, csak mégis annyit, hogy jelképesen megünnepeljük.
Csak egy saját készítésű kis ajándékra gondoltam, meg mellé vennék egy üveg pezsgőt.
Vagy szerintetek felesleges ilyenkor alkoholt inni?
Valamint nem jönne ki furcsán, hogy lány létemre én veszem a pezsgőt? Milyen pezsgőt ajánlanátok(édes)?
Előre is köszi!
2013. aug. 4. 10:15
11/14 anonim válasza:
Neten találtad vagy nem nekem nagyon tetszene. Bár vigyázz nehogy bukta legyen belőle, hajlandóak vagyunk néha elfelejteni olyan dolgokat amik nektek fontosak :D (Persze nem direkt, csak egyszerűen kimennek a fejünkből)
12/14 A kérdező kommentje:
Te fiúként mondod, hogy tetszene?:)
Mert a lányok szerint tuti jó ajándék, de fiúknak nem biztos. :)
2013. aug. 4. 12:01
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, köszi. :D
2013. aug. 4. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!