Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek egy nem annyira jóképű pasihoz?
Igen fontos dolgok. [link]
Ha szép és nincs se háza se kocsija akkor nem is kell a csávó mi? Ha viszont csúnya és kő gazdag akkor kell? fuck logic
ezt a kérdést, férfi írta ki, akit, pont anyagi okok miatt dobtak, és most valószínűleg valami elégtételt fog érezni, ha írnak olyan választ, amiben lehúznák az ilyen nőket.
bugyuta, provokálós kérdés korán reggel már.
Szerintem még a nickneved is férias....
Az anyukám mindig azt mondogatta nekem: "Hiába a szép tányér, ha üres. Abba bele lehet sz@rni!"
A vagyon elúszhat, a kocsi összetörhet, de ha a pasi dolgos, és van jó szakmája, a családja sosem fog éhezni.
A párom jóképű, izmos, bármikor találhatott volna magának valami plázacicát, én nem vagyok egy Angelina Jolie, főleg most, hogy szültem (nem vagyok kövér, csak molett), kicsi is vagyok, mégis imád engem, mindent megtesz, hogy a kedvünkben járjon, mindent megad nekünk. Nem a külseje miatt mentem hozzá, és még kocsija sem volt, mikor megismertem. Ma már van lakás, kocsi, jól élünk, és már keressük a megfelelő családi házat is, 1-2 éven belül költözni fogunk, mert mióta megszületett a fiunk még jobban hajt, többet dolgozik. Kapcsolatunk előtt elszórta a pénzt haverokra, ostoba libákra. Volt egy idő, mikor sokat keseregtem, hogy én nem is vagyok annyira szexi, azt válaszolta, hogy gyönyörű az arcom, a többi pedig csak pénz és idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!