Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fizeti az óvszert egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti az óvszert egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A pasi fizeti, vagy a lánnyal felesben? Hogy szokás?

2013. aug. 4. 02:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi már ugyan nem használunk gumit (illetve csak ritkán), mert fogamzásgátlót szedek. De a tablettát is, és régen a gumit is felesben fizettük. 20 évesek vagyunk, kb azonos anyagi helyzetben.
2013. aug. 5. 23:15
 22/22 Synesztro ***** válasza:
25/F Én 2 okból is fontosnak tartottam amíg használtam, hogy én vegyem, és hogy nálam is legyen. Először is, én mindíg úgy gondoltam, hogy ez a pasi dolga, másrészről, és most a csajok szépen halálra köveznek, de nem bíztam meg 1 nőben sem ilyen téren, hogy nem e csinál vele valamit, hogy teherbe tudjon esni, hiszen akkor én tehetek akármit, ha meg akarja tartani, megtartja és kész.:S Annyit olvasni még olyanról is, hogy a csaj annyira fanatikusan szerelmes volt, hogy képes volt a kukából kihalászni az óvszert, és gyertyába állva magába önteni, hogy kössön a gipsz, hogy a pasit megfogja a gyerekkel stb. Én ezt elkerülendő magam vettem/tároltam. mióta a párom fogamzásgátlót szed, és a hozzáállásából tudom azt is, hogy írtózik a terhesség gondolatától is, megbízom benne annyira, hogy ráhagyok minden ilyet, mivel közös a háztartás, így mondhatni felesben fizetjük, amúgy még most is mikor az adott pillanatban (mindennap este9 az időpont) eljön az idő, a szemem láttára veszi be, és ez így nekem tökéletesen megfelel egyenlőre:)
2013. aug. 7. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!