Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fizeti az óvszert egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti az óvszert egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A pasi fizeti, vagy a lánnyal felesben? Hogy szokás?

2013. aug. 4. 02:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

uristen.

de bizony, ez egy rohadtul szanalmas es sz*rrago kerdes.

legyen nalad ha kurni akarsz ennyire egyszeru, aztan legfeljebb ha a csajnak is van, es felajanlja, akkor neha az ovevel.

2013. aug. 4. 05:02
 12/22 anonim ***** válasza:
De tényleg, miért a pasi fizeti? A csajok ragaszkodnak jobban a gumihoz, nem mi...
2013. aug. 4. 07:32
 13/22 A kérdező kommentje:
11.: am lány vagyok.
2013. aug. 4. 13:28
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Fúú ekkora kiadást tényleg át kell beszélni.. :D
2013. aug. 4. 14:00
 15/22 A kérdező kommentje:

14.: szerintem ez igenis fontos kérdés. nem is feltétlen amiatt, hogy mennyi pénzbe kerül, hanem azért mert ez elvi kérdés is.

meg vannak akiknek ez komoly kiadásnak számíthat. főleg ha mindennap vagy akár csak minden másnap szexelnek.

2013. aug. 4. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyetértek, tényleg komoly kiadás lehet az ilyen, előfordul, hogy nem egy, hanem 2 óvszer is ki lesz bontva, mert az első valamiért elbénázódott. És hát minden esetben ugye újat kell, szóval fogy az szépen. Nekem is hasonlók voltak a fejemben, de váltottunk másra. Nem is a sóherség, hanem inkább azért, hogy nem lehet csak úgy és annyiszor ahogy éppen kedved van, hanem be kell osztogatni, számolni, szünetelni ami kicsit illúzióromboló, és nem lehet utána úgy maradni ahogy puffantunk a végén.
2013. aug. 4. 16:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy csak ha a lány veszi akkor tudja legalább a méretet! Volt már velem hogy kicsi volt a gumi! Nem tudta a csaj hogy mekkora kell!
2013. aug. 4. 16:47
 18/22 anonim ***** válasza:

"főleg ha mindennap vagy akár csak minden másnap szexelnek."

Akkor nem óvszerrel védekeznek.

De jó is lenne ha a kérdéseknél/válaszoknál ott lenne hogy ki hány éves. Mert nagyon úgy tűnik hogy sokszor itt csak az elméleti tudással rendelkezők vitatkoznak a 0 tapasztalatukkal!

2013. aug. 4. 20:13
 19/22 anonim ***** válasza:
De, vannak akik akkor is óvszereznek. Hihetetlen igaz?
2013. aug. 4. 20:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Aki nem sóher!:)
2013. aug. 5. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!