Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok adnátok rólam véleményt? (kép)
Sajnos nem a mai divat szerint öltözök,nem vagyok egy csilivili fülbevalós díszbuuzi,és ezért nehezen találok normális barátnőt..lányok nektek tényleg azok kellenek? Nem értem egyszerűen,elment az önbizalmam..
Szerintem helyes vagy, nekem tetszel, de nem csak a külsőn múlik. Biztos, hogy nem azzal van a baj.
A hitetlenkedőknek: Az arca tényleg másabb, de napszemüveg van rajta a második képen, ami eltakarja a fél arcát. A haja és a hajának a vonala viszont mindegyik képen ugyan olyan.
L
Ismertem egy srácot, pont ez a karakter volt mint te, így nézett ki, jó pasi volt, de már az első randin kiderült hogy egy önimádó beképzelt majom...rá sem tudtam nézni utána. Nem a külsejével volt a baj.
21/l
Oh,ha minden pasi ìgy tudna öltözködni..imádom ezt a stìlust..kifinomult elegàns szexi nagyfiùs de nem öregapàmos:)
Jòl nèzel ki,helyes vagy...intelligensnek is tűnsz...nem lehetsz annyira rossz személyiségű sem. Talàn nehezen nyìlsz meg mint èn vagy a rossz kategòriànàl pròbàlkozol;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!