Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok adnátok rólam véleményt? (kép)
Sajnos nem a mai divat szerint öltözök,nem vagyok egy csilivili fülbevalós díszbuuzi,és ezért nehezen találok normális barátnőt..lányok nektek tényleg azok kellenek? Nem értem egyszerűen,elment az önbizalmam..
láttam már ezt a képet gyakorin....eskü visszanézem,csak nem tudom válaszoltam e rá anno
miért annyira menő más képével jampiskodni....
én is láttam már ezt a képet (a 2.-at)
annyira gáz....kíváncsi lennék igazából hogy nézel ki!
Kedves "nem te vagy a képen emberek" tessék itt van még kettő,aki nem hiszi írjon,és megadom neki a facebook adatlapomat.. [link]
Pont ezaz,hogy nem vagyok paraszt,se nagyképű ahogy hiszitek,de egyszerűen az összes csinos csaj,a lógó bézs szinű nacis,kis 50 kilós gyökérgyerekekkel van,és nem tudom bennem van-e a hiba!
tavaly májusban megkérdezted már majdnem ugyanezt...
priviben elküldted nekem a tengerparti képet, már akkor ápolgattam a lelked, de úgy látszik valami pszichológus kellene neked, vagy tényleg kamu, és már akkor is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!