Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs ennyire önbizalmuk az embereknek?
Önbizalom kell,de könyörgöm annyi igénytelen ember van,én konkrtéan el is várom egy csajtól,hgy sportolojon,edzen,csinos legyen,nem lehet erajta túlsúly mert utálom és kész,öltözzön nőiesen,hosszú ápolt haj.Igen nagyok az elvárásaim,de én is kiteszek magamért,szoli,kondi,piperkőc,jól öltözöttség.Így lehet nagyképű vagyok,de hozzám egy nagy mércét meg kell ütni,hogy egy csajjal szóba álljak,toppon kell lennie,hálistennek már megtaláltal az ideálisat.
22F
Sok fiúnak (köztük Nekem), azért nincs önbizalma, mert 1. félnek a visszautasítástól 2. félnek, hogy szégyenben maradnak mások előtt 3. rengeteg elvárásnak kell megfelelni egy fiúnak ebben az anyagias, média szennyes világban.
A lányok meg GONDOLOM, azért, mert azt hiteti el Velük a média, hogy, úgy kell kinézniük, mint a CKM címlapos lányoknak, pedig az Ő fotóik is retusálva vannak. 21/önbizalomhiányos, nem csajozós srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!