Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek? 17/L
Az a problémám, hogy csak az idősebb férfiak érdekelnek. (30-40) A saját korosztályomhoz egyáltalán nem vonzódom. És nincs apakomplexusom, ettől a szövegtől kíméljetek..!
17 éves vagyok és még szűz. Már rég kinőttem a tini korszakomat: nem úgy öltözöm, nem úgy viselkedem, nem úgy gondolkodom. Szeretném ha az említett korosztályból a férfiak nőként néznénk rám, nem kislányként. Hogy tudnék úgy elcsábítani egy férfit, hogy ne egy ostoba kis ribinek nézzen? Tételezzük fel, hogy komolyak a szándékaim, és nem csak a szexre hajtok. Férfiak, ti hogyan reagálnátok,ha nőként viselkedne veletek egy korombeli lány? Képesek vagytok komolyan venni? Vonzó számotokra egy fiatal, de nőies, művelt, komoly lány/nő? Hogyan tudnék vonzó lenni egy férfinak? Az idősebbek mit kedvelnek egy nőben?
És még mindig nem érti...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__467..
12-es komment első fele ugyanígy illik ide...
Te egy gimnáziumi tanuló vagy.Délelőtt suliban vagy,utána írod a kis házid
És én is megerősítem:gyerek vagy.Minden második 17 éves így gondolkodik mint te.
Mit tudnál te nyújtani egy 30-as férfinak? Megoszthatja veled az élete terheit? Hisz szinte semmi élettapasztalatod.
El tudod látni az otthoni teendőket? Hisz még össze sem költözhetsz vele.A házi feladat elvégzése után főznél neki vacsorát és elmosogatnál?
Szűz vagy.Meddig akarod váratni a szexszel és mennyi idő amíg megtanulsz szeretkezni és örömet szerezni?
Egy ilyenkorú férfinak egy NŐ,egy asszony kell akire támaszkodhat,nem pedig egy fiatal kislány akivel heti néhány alkalommal összefutnak beszélgetni és szexelni.
"jó, akkor tegyük fel, hogy már betöltöttem a 18-at, vagyis jogilag is minden stimmel."
Én ebben az esetben már nem látnám elvi akadályát, ha összeillenénk. Nyilván lenne 1 kis 'pedomacizás' a haverok részéről, a család kicsit kikészülne a 'kis csitri barátnő' miatt, de összességében kit érdekel...
Mondjuk ehhez tényleg az kéne, hogy nőnek tudjalak látni és nem lánynak. Hogy ehhez mi kell? Mentalitás+öltözködés. Kis ész sem árt, de abban nem nehéz felvenni a versenyt.
29/F
Ezt a kérdést,mintha én írtam volna ki,ugyanez a problémám. Csak nálam ez a korosztály van: 30-32.
A válaszokat olvasva egy kicsit elszomorodtam,de az a legrosszabb bennük,hogy mind igazak.:(
17/L
A 28-as válaszoló legalább értelmes csaj aki belátja a hibáit.
Másrészt semmit sem jelent ha szerinted komoly vagy...
A valódi lelki érettséget az élettapasztalat,mentalitás,lbelátás öszessége adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!