Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek? 17/L
Az a problémám, hogy csak az idősebb férfiak érdekelnek. (30-40) A saját korosztályomhoz egyáltalán nem vonzódom. És nincs apakomplexusom, ettől a szövegtől kíméljetek..!
17 éves vagyok és még szűz. Már rég kinőttem a tini korszakomat: nem úgy öltözöm, nem úgy viselkedem, nem úgy gondolkodom. Szeretném ha az említett korosztályból a férfiak nőként néznénk rám, nem kislányként. Hogy tudnék úgy elcsábítani egy férfit, hogy ne egy ostoba kis ribinek nézzen? Tételezzük fel, hogy komolyak a szándékaim, és nem csak a szexre hajtok. Férfiak, ti hogyan reagálnátok,ha nőként viselkedne veletek egy korombeli lány? Képesek vagytok komolyan venni? Vonzó számotokra egy fiatal, de nőies, művelt, komoly lány/nő? Hogyan tudnék vonzó lenni egy férfinak? Az idősebbek mit kedvelnek egy nőben?
a tények bizony makacs dolgok!
Legközelebb írd oda h csak neked tetsző válaszokat szeretnél.
Nem ismerkedni akarok, nem ezért írtam ki a kérdést... De a privát levelekből megkaptam a választ, köszönöm. Egyértelműen nem tudja azt az információt feldolgozni a férfiak többsége, hogy léteznek még olyan nem agyatlan rózsaszínimádó cicanacis szűzk.rvák, akik nem azért viselkednek és öltözködnek úgy ahogy, mert akármilyennek akarnak tűnni, vagy megjátsszák magukat, hanem azért, mert valóban önmagukat adják.
Ebből a szempontból nem tudom, hogy ki a gyerekes...
Volt most egy hasonló esetem, egy veled egyidős lány kérdezte tőlem, hogy "lehetne-e köztünk valami?". Én elégé ledöbbentem a kérdéstől. Általában azt vallom, hogy a kor nem számít, de 17 még jogilag sincs igazán rendben.
Neked is azt mondom, mint neki. 18 alatt nem érdemes felnőtt férfiakkal próbálkozni, mert csak perverzekbe futsz bele.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!