Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 22 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 22 évesen már nem vagyok olyan vonzó a férfiak számára, mint mondjuk 16 évesen voltam?

Figyelt kérdés

Külsőre csak jó irányba változtam pedig. De mégis a 20-25 éves korosztály már nem érdeklődik irántam, csak az afelettiek, főleg 30-asok. Pedig nekem ők nem tetszenek....

16 évesen pedig tapadt rám ez a feljebb emlitett 20-25 korosztály, és nem csak szexet akartak. Miért van ez? Már öregnek számítok?

2013. aug. 1. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert már nőként nézel ki,és nem hanvas tinilányként.
2013. aug. 1. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Ahogy te is írtad, egyenesen arányosan változik minden, csak minden résztvevő idősebb :D
2013. aug. 1. 18:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert nem akarnak házasodni meg gyereket.
2013. aug. 1. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:

" Külsőre csak jó irányba változtam pedig."

Mások szerint,vagy szerinted?

Amúgy lehet,hogy csak idősebbnek nézel ki és emiatt nem mernek kezdeményezni.

2013. aug. 1. 18:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Mások szerint is, akkoriban még idétlenül öltözködtem, nem találtam a stílusomat, és magamra kentem egy tonna sminket. :)
2013. aug. 1. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Most komolyabb a stílusod?
2013. aug. 1. 18:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert a férfi általában idősebb egy kapcsolatban, így azt a korosztályt célozzák meg, ahol a legtöbb sikerlehetőséget látják.
2013. aug. 1. 18:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát kifinomultabb, és nőiesebb. Az lehetséges hogy azzal riasztom el őket, hogy már régóta dolgozok, van saját autóm, és szeretnék elköltözni itthonról? Félnek tőlem hogy én már biztos esküvőt akarok egyből?
2013. aug. 1. 18:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ezért.
2013. aug. 1. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
vagy olyan jó a híred hogy már senkinek nem kellesz
2013. aug. 1. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!