Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 22 évesen már nem vagyok olyan vonzó a férfiak számára, mint mondjuk 16 évesen voltam?
Külsőre csak jó irányba változtam pedig. De mégis a 20-25 éves korosztály már nem érdeklődik irántam, csak az afelettiek, főleg 30-asok. Pedig nekem ők nem tetszenek....
16 évesen pedig tapadt rám ez a feljebb emlitett 20-25 korosztály, és nem csak szexet akartak. Miért van ez? Már öregnek számítok?
Valószínűleg azért, mert csinos is vagy meg önálló is ami elriasztja a "kicsiket". a 20-25 éves pasiknak nagyon nagy része komolytalan és nem tudna mit kezdeni egy komoly nővel.
Ha szétnézek a 24-25 éves fiú ismerőseim között, nekik az életük utolsó 10 éve ugyanarról szól: ivászat, bulizás, minél előbb egy csaj megfektetése. Kivétel persze mindig van, de a fiúismerőseim nagy százaléka ilyen. Az ugyanilyen idős barátnőim? Dolgoznak, tanulnak, komoly céljaik vannak, hobbijaik vannak, amikre szeretnek időt áldozni, és többről szól az életük, mint a folyamatos bulizás.
Persze nem mind, a fiúk között is vannak komoly, céltudatosak, és azt sem mondom, hogy a komolytalan pasik ne lennének jók (a jelenlegi barátom is inkább az a kategória), de sokuknak közülük nem buli egy komoly csajjal lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!