Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eléggé meghízott, ez még egészséges súly?
Szerintem csakis a forma számít, nem a kg.
(azért majdnem egy 20-as zsírban és nem edzéssel... Az szerintem sok.)
... BIZTOS, hogy csak az egészsége zavar, és tényleg nem érdekel a változás? Mert ez nekem nagyon sántít.
Ha valóban csak az egészsége miatt izgulsz, akkor ne izgulj. Az ő dolga.
Ez még igazán nem a kóros kategória, az aggasztó inkább az, hogy rövid idő alatt hízott ennyit, ez bizony valamilyen problémára utal. Valószínűleg hormonális (pajzsmirigy szokott ilyet...) Nekem kb. két év alatt jött fel ennyi észrevétlenül, szóval fél év alatt közel 20 kiló az bizony aggasztó. Én a helyében felkeresnék egy endokrinológust.
Hangsúlyozom, nem a mostani súlyával van gond, ez még nem az a kategória, ami egészségügyi problémákhoz vezetne, hanem azzal van gond, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit szedett fel!
"... BIZTOS, hogy csak az egészsége zavar, és tényleg nem érdekel a változás?"
Érdekel, de pozitív irányban. Nekem még jobban tetszik így, mint 55 kilósan, szerintem jól áll neki, nem néz ki túlsúlyosnak. Ettől még érdekelhet az egészsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!