Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, mindenkinek más, de átlagban mi számít annak, amikor már megfolytunk valakit a szeretettel?
Nekem mondták már, hogy megfolytom a barátomat a túlzott szeretetemmel, ugyanakkor a barátom sose panaszkodott erre még, és így nem tudom eldönteni. Itt gyakorin is mondták már, hogy megfolytom. Amikor erre azt válaszoltam, hogy a barátom szólna, ha megfolytanám, akkor azt a választ kaptam, hogy nem.
Úgyhogy nagyvonalakba leírnám, miket teszek, kiváncsi vagyok kívülállók hogy látják.
Heti háromszor találkozunk. Kétszer egész napra(8-8 óra), ekkor aznap már nem beszélünk. Egyszer pedig pár órára. Ekkor este is ebszélünk egy órát. Ezen kívül minden este beszélünk egy órát chaten, plusz 1-2-3 üzenetet váltunk egy nap. Minden este írok neki egy kis üzenetet facebookon, mikor lefekszem aludni(chaten 9ig beszélünk, Ő utána alszik, én meg 23kor). Ha nála vagyunk mindig én mászom rá, én teperem le, én bújok többet, én adok puszit. Régen, amíg nem látta hogy odavagyok érte flyton tepert, ugyanakkor többször volt, hogy azt hitte nem szeretem. Mióta kimutatom a szeretetem, azóta visszavett, és természetes neki. HA nem küldhetek neki esti üzenetet, vagy nem viselkedhetek így, rosszul érzem magamat. Tényleg nem hagyom ezek alapján levegőzni? Egyáltalán mit jelent az, hogy levegőzni hagyni? Régen nagyon hisztis voltam, tény, de azóta változtam. Nem akadok ki, ha a barátjaival van, nem akadtam ki, hogy egy hétig nyaralt és az utolsó napokba nem küldött smst. Nem akadok ki olyanokon, hogy az anyukája közli, mennyire szerelmes belém a barátom, erre a barátom fejeket vágott(persze viccből, hogy ez nemigaz). Én ezeket meg poénra veszem.
Ezek alapján nagyon ráakaszkodós vagyok? Mert már nem tudom, mi számít annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!