Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy 18 évesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy 18 évesen még nem voltam se diszkóban, se házibuliban? :S Fiúk, titeket ez zavar?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 18:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz abszolut...énis ilyen lányokat keresek:D

nekem nem túl jó látvány mikor a házibuliból a csajok hányva jönnek ki:/(persze ez kicsit szélsőséges gondolkozás)

de ha vki mindig megy bulizni,van rá esély h megtörténjen:D

2009. okt. 24. 18:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én csak egyszer voltam, az volt az első és egyben az utolsó alkalom. Nem az én stílusom. A másik meg az, hogy miért a diszkót tartják az egyetlen szórakozási lehetőségnek? Rock klubok nem léteznek vagy mi?
2009. okt. 24. 18:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

18:27 hát te aztán tudsz;)

én leszűrtem h te jófej vagy:P

16/L

2009. okt. 24. 18:41
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

Rock klub jó lenne jah, állítólag arra van ott a ZP, de nincsen kedvem mások hányásában vergődni.

t

2009. okt. 24. 18:42
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 38 éves ffi vagyok.

Talán két ujjamon megtudom számolni hányszor voltam Disco-ba.

Ezen része nem mozgatott a fiat éveim elfecsérelt idejéből.

Sokkal inkább más dolgok aggasztanak, amik kimaradtak.

2009. okt. 24. 18:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
18:42, fogadjunk hogy még nem voltál rock klubban. Először, a ZP nem rock klub. Másodszor, ne keverd a diszkót a rock klubbal. A diszkóban szoktak egymás hányásában vergődni, nem a rock klubban.
2009. okt. 24. 18:48
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

"Állítólag arra van ott a ZP"

Nem, valóban nem voltam még rock klubban, sőt, ha jobban értelmezed amit íram, ZP-ben sem. Csak meséltek róla, de a túl sok negatív kritika miatt hanyagoltam a témát, ettől függetlenül érdeklődésemet felkeltette ez a felvetés.

t

2009. okt. 24. 18:50
 18/27 A kérdező kommentje:
Maradjunk a kérdésnél ha kérhetem:) Nem szeretem a rock zenét annyira,de jó felvetés volt a rock klub is,de ne erről szóljon a dolog. Egyébként azért nem voltam még,mert Pesttől nem messze lakom,viszont ahhoz messze van,hogy oda menjek szórakozóhelyekre,nincs éjjel hév,közelben meg nem sok minden van:S Mindegy köszi a válaszokat,még jöhetnek:)
2009. okt. 24. 19:16
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
nem, sőt, hozzám jössz feleségül?:)
2009. okt. 24. 19:29
 20/27 anonim válasza:
100%
csatlakozom az előttem ketőtvel szólok nemgáz járnék veled attól fügetlenül
2009. okt. 24. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!