Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy 18 évesen még nem voltam se diszkóban, se házibuliban? :S Fiúk, titeket ez zavar?
Báár én 16 vagyok(fiu), és énsem voltam semmi ilyesmi helyen.
De nemis vágyom...
Nem, nem gáz((:
Én se voltam még egyikben sem, legfőképpen azért, mert maximum mészárolni mennék, ugyanis gyilkolhatnékom támad a tuctuc-tól.
19/F
Egyáltalán nem!!! Jobb mintha 15-16 évesen részegen fetrengenél a disco parkolóban...sajnos manapság sok az ilyen:S
Ezt csak azért mondom mert 15 éves még gyerek , és sajna olyan naív h könnyen rálehet venni mindenre. Én 18 évesen mentem discóba és sokkal jobban kezeltem ezeket a helyzeteket.
szerintem nemgáz:)
én mikor ottvagyok a korombeliek nagyrésze csak leissza magát a sárga földig aztán lefekszenek fűvel fával utána meg panaszkodnak h mik ezek a kék zöld foltok itt meg ott XD
szóval énse járok túl gyakran:)
16/L
18:21
Ennyi információból leszűrted, hogy, megértő, őszinte, tetszik is neked a külleme, közös témáitok vannak és nem lenne távkapcsolat mert közel laktok egymáshoz?
Taníts mester!
t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!