Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az 1. csók? Hány évesen szokott meglenni?
Figyelt kérdés
Hány éves korba szokás megleni?Mármint nektek hány éves volt meg az 1.csók és milyen volt?:)Várom a véleményeket válaszokat Köszönöm;)2009. okt. 24. 16:46
11/17 anonim válasza:
17:26os vagyok. hát nagyon nyomult és amint összeért a szánk, rögtön a torkomig nyomta a nyelvét, össze is nyálazott rendesen, szinte úgy éreztem, hogy nem csókolózni akar velem, hanem fel akar falni:D amúgy, ha olyannal csókolózol, akit szeretsz és tetszik, nem tudod elrontani;)
12/17 A kérdező kommentje:
KÖszönöm ez jól esett:)
2009. okt. 24. 18:03
13/17 anonim válasza:
14 éves voltam... neten ismerkedtem meg a fiúval... jártam vele kb 2 hétig... elég szar volt olyannal csókolózni akibe nem voltam szerelmes :S utána fél év múlva újra összejöttünk és k*rva jó volt:) és már szerelemből volt. azóta persze szakítottunk. 17/L
14/17 anonim válasza:
19 éves voltam és semmilyen nem volt. talán azért, mert csak kíváncsiságból csináltam egy buliban és nem volt mögötte érzelem.
15/17 anonim válasza:
hihetetlen jó volt, 13évesen unokanővéremmel...nem sok pasi tudta felülmúlni...szóval büszke vok az unokanővéremre..pasival az első csók 15 évesen és förtelmes volt. mégsem lettem leszbi
18L
16/17 anonim válasza:
12 évesen osztálykiránduláson kíváncsiságból... és semmilyen nem volt, se jó, se rossz
17/17 anonim válasza:
Még nem volt meg csak majdnem
12 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!