Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az 1. csók? Hány évesen szokott meglenni?
Figyelt kérdés
Hány éves korba szokás megleni?Mármint nektek hány éves volt meg az 1.csók és milyen volt?:)Várom a véleményeket válaszokat Köszönöm;)2009. okt. 24. 16:46
2/17 anonim válasza:
14 évesen és nagyon-nagyon jóó:)
3/17 A kérdező kommentje:
és hogy történt?:PÉn amugy most 12éves vagyok
2009. okt. 24. 17:18
5/17 A kérdező kommentje:
hogy történt irjátok le:)És már szakitot akivel volt?
2009. okt. 24. 17:20
6/17 anonim válasza:
hát... ültünk 1 padon és megkérdezte, hogy izgulok-e még, mondtam nem és lesmárolt :) sajna úgy néz ki, szakítani fogunk, mert nem alakulnak jól a dolgok :(
7/17 anonim válasza:
2.hozzászóló vagyok, itt a történetem:
randiztunk (hozzáteszem, első randim volt:)), és mikor hazakísért, a házunk előtt megcsókolt...:) ő 17, én most már 15 és azóta is együtt vagyunk :) nagyon szeretjük egymást.
8/17 anonim válasza:
16 és borzalmas. nem szakítottunk, mivel nem is jártunk, sőt, nem is ismertem:P életem első diszkós élménye, előtte ittunk, kicsit becsíptem, és mire észbekaptam a srác, akivel táncoltam, ledugta a nyelvét a torkomon....bleee, rossz volt. szerencsére azóta volt már jobb is. 17/L
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:)ÉS ha megkérdezhetem...hogy csionálta?:):)...
2009. okt. 24. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!