Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségetek kérem a mellemmel kapcsolatban. Szerintetek nagyon gáz?
#9 vagyok.
Úgy értem, hogy azért nem látod szépnek a melleidet, mert egy egyszerű, hétköznapi, otthoni fotón nézed, és közben összehasonlítod az újságokban/médiában/stb látottakkal.
Hidd el, rólad is lehetne igazán szép, erotikus képet csinálni, csak fotó(s) kérdése.
Szerintem meg nem a melleiddel van a baj , csak azzal , hogy egy egész országnak kitetted :'D kicsit cinkes , és am is , ha valaki szeret , akkor elfogad olyannak amilyen vagy , de hogy kirakod a melleidet ország világnak...
Ezzel csak a figyelmet akartad felhívni magadra :S én a helyedben elsüllyednék szégyenemben ..
Tőlem jöhetnek a negatív komik , valamennyire csak igazam van ,ha belegondoltok
Abszolút egyáltalán a legkisebb mértékben sem gáz. Nagyon szép melleid vannak. Komolyan. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!