Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajommal nemi életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajommal nemi életet éltünk és nem védekeztünk. Előváladéktól lehet-e gyerek? Esélye mennyi?

Figyelt kérdés
1 hete volt az utolsó aktus de semmi jele a terhességnek csak annyi hogy nem jött meg neki de már annyit aggódott meg idegeskedett hogy amiatt is késhet, nem? Vagy akár ki is maradhat?

2013. júl. 30. 22:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb ötlet, mint,hogy 2 ilyen éretlen gyerekből szülő legyen!:P
2013. júl. 30. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:
Tanács? Ne vetessétek el mert testileg és lelkileg is tönkreteheti. Lehet h utána nem lehet gyereke.
2013. júl. 30. 23:21
 23/27 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy testileg/lelkileg tönkreteheti? A kaparós módszeren kívül semmi más lehetőség nincs a baba elvetésére ha terhes lenne?
2013. júl. 30. 23:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Bizony, hogy nincs!

Maximum, ha kimentek külföldre!

Itthon végül nem engedélyezték az abortusztablettát... de ne hidd, hogy az könnyebb megoldás!

Attól görcsöktől fetrengve napokig vérzik a delikvens.

[link] - azóta ez a klinika se végzi Mo.-n

2013. júl. 30. 23:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Most már nincs, mert kihagytátok az esemény utánit. Nem hiszem el, hogy ennyi eszetek van.

Amúgy a legtöbb teszt 2 hét után mutatja ki a terhességet, de szerintem szerencsétek lesz, mert 20% az esélye a teherbeesésnek, ha akkor beleélvezel, amikor peteérése van (menstruáció előtt kb 14 +/- 1 nap). Szóval ebben az esetben én nem adnék 3-5%-nál többet.

De azt jó ha tudjátok, hogy ha megszakítással védekeztek (az is annak számít ha "csak egy kicsit teszed be"), 1-2 év alatt jó eséllyel összehoztok egy gyereket (hogy pontos %-ot írjak, egy év alatt 100-ból 35-en esnek teherbe ezzel a módszerrel).

Egyébként meg legközelebb ne legyetek hülyék, húzzál óvszert!

22L

2013. júl. 30. 23:47
 26/27 A kérdező kommentje:

Most már nincs, mert kihagytátok az esemény utánit. Nem hiszem el, hogy ennyi eszetek van.

Amúgy a legtöbb teszt 2 hét után mutatja ki a terhességet, de szerintem szerencsétek lesz, mert 20% az esélye a teherbeesésnek, ha akkor beleélvezel, amikor peteérése van (menstruáció előtt kb 14 +/- 1 nap). Szóval ebben az esetben én nem adnék 3-5%-nál többet.

De azt jó ha tudjátok, hogy ha megszakítással védekeztek (az is annak számít ha "csak egy kicsit teszed be"), 1-2 év alatt jó eséllyel összehoztok egy gyereket (hogy pontos %-ot írjak, egy év alatt 100-ból 35-en esnek teherbe ezzel a módszerrel).

Egyébként meg legközelebb ne legyetek hülyék, húzzál óvszert!

22L

Köszönjük szépen segítségedet!! :)) Nevedet nem raknád ki? Lenne még privátban 1-2 kérdésem! :))

2013. júl. 30. 23:54
 27/27 anonim ***** válasza:

A peteérés sem mindenkinél a középső napokra tehető...Nekem anno a menstruáció előtt 2 nappal volt peteérésem, és már szinte biztos voltam, h nem jön össze a baba...És puff akkor összejött végre :) Szóval egyénfüggő, főleg a fiataloknál..

25/L

2013. júl. 31. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!