Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajommal nemi életet éltünk és nem védekeztünk. Előváladéktól lehet-e gyerek? Esélye mennyi?
Bizony, hogy nincs!
Maximum, ha kimentek külföldre!
Itthon végül nem engedélyezték az abortusztablettát... de ne hidd, hogy az könnyebb megoldás!
Attól görcsöktől fetrengve napokig vérzik a delikvens.
[link] - azóta ez a klinika se végzi Mo.-n
Most már nincs, mert kihagytátok az esemény utánit. Nem hiszem el, hogy ennyi eszetek van.
Amúgy a legtöbb teszt 2 hét után mutatja ki a terhességet, de szerintem szerencsétek lesz, mert 20% az esélye a teherbeesésnek, ha akkor beleélvezel, amikor peteérése van (menstruáció előtt kb 14 +/- 1 nap). Szóval ebben az esetben én nem adnék 3-5%-nál többet.
De azt jó ha tudjátok, hogy ha megszakítással védekeztek (az is annak számít ha "csak egy kicsit teszed be"), 1-2 év alatt jó eséllyel összehoztok egy gyereket (hogy pontos %-ot írjak, egy év alatt 100-ból 35-en esnek teherbe ezzel a módszerrel).
Egyébként meg legközelebb ne legyetek hülyék, húzzál óvszert!
22L
Most már nincs, mert kihagytátok az esemény utánit. Nem hiszem el, hogy ennyi eszetek van.
Amúgy a legtöbb teszt 2 hét után mutatja ki a terhességet, de szerintem szerencsétek lesz, mert 20% az esélye a teherbeesésnek, ha akkor beleélvezel, amikor peteérése van (menstruáció előtt kb 14 +/- 1 nap). Szóval ebben az esetben én nem adnék 3-5%-nál többet.
De azt jó ha tudjátok, hogy ha megszakítással védekeztek (az is annak számít ha "csak egy kicsit teszed be"), 1-2 év alatt jó eséllyel összehoztok egy gyereket (hogy pontos %-ot írjak, egy év alatt 100-ból 35-en esnek teherbe ezzel a módszerrel).
Egyébként meg legközelebb ne legyetek hülyék, húzzál óvszert!
22L
Köszönjük szépen segítségedet!! :)) Nevedet nem raknád ki? Lenne még privátban 1-2 kérdésem! :))
A peteérés sem mindenkinél a középső napokra tehető...Nekem anno a menstruáció előtt 2 nappal volt peteérésem, és már szinte biztos voltam, h nem jön össze a baba...És puff akkor összejött végre :) Szóval egyénfüggő, főleg a fiataloknál..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!