Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondják a 15 éves fiamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondják a 15 éves fiamnak mitől van a reggeli. Merevedés?

Figyelt kérdés

2013. júl. 28. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt itt kell megkérdezni? Mi lenne ha elmondanád a valódi okot?
2013. júl. 28. 23:08
 2/12 anonim ***** válasza:
talán az igazat ?
 3/12 anonim ***** válasza:
Természetes dolog. Állítólag a gerincben történik valami ilyenkor, vagy ott is, nem tudom pontosan...
 4/12 Bummer ***** válasza:
Nem értem teljesen a kérdést.
2013. júl. 28. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:

A reggeli attól van, hogy régen az emberek, mielőtt elmentek dolgozni, enniük kellett hogy ne fáradjanak el...

Merevedés?

(hülye kérdés-hülye válasz)

6/12 anonim ***** válasza:
Ezt neki már tudnia kellene. Még sosem beszéltetek a szexről, a nemi életről, az önkielégítésről? Talán épp ideje lenne leülni vele és beszélni ezekről.
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

ezt szerintem megmutathatod neki, szűrje le ami fontos neki :D

2013. júl. 28. 23:11
 8/12 anonim válasza:
Ember! (már megbocsáss) de nekem édesapám (nyugodjon békében) már 9 évesen elmondta nekem a lényegbeli dolgokat a szexel és a férfi test fejlődésével kapcsolatban. Beszélj vele hogy te mit éltél át akkor és próbáld meg elmagyarázni neki. 16/F
2013. júl. 28. 23:14
 9/12 anonim válasza:
15évesen szerintem ideje felvilágosítani mialőtt valami butaságot csinál főleg hogy mostanában nem várnak a szexxel sokáig
2013. júl. 28. 23:15
 10/12 Bummer ***** válasza:
A reggeli merevedés azért van mivel a szervezet éjjel regenerálódik, nyugalmi állapotba kerül így az izmok is elernyednek. A pénisz merev állapotban van "ellazulva". Ezért gyakori (ha nem szinte állandó) a reggeli de akár a nap nagy részében is előforduló spontán merevség.
2013. júl. 28. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!