Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A problémához az is hozzájárul ,hogy a férfiak nagy része jóval fiatalabb barátnőt
részesít előnyben 27-28 évesen a 17-20 éves korosztályt "
Mert a 25+ korosztály már többnyire férjezett/gyerekes.
2013. aug. 13. 15:52
Szomorú, hogy vannak emberek, akik ennyire kiábrándulnak az életből. :( Kívánom neked, hogy élj meg még szebb időket. :)
egy együttérző lány
2013. aug. 13. 15:53
lehet hogy a nőket hülyének tartjátok,de biztos hogy nem kéne elgondolkodni azon hogy ha a férfiaknak olyan k**va sok eszük van akkor miért van az hogy a perverzek,tömeggyilkosok,elmebetegek és molesztálók 70%a férfi?most akkor én is lehetek feminista hogy nélkületek a világ egy sokkal békésebb hely lenne!!!a kérdéből is látszik hogy a tesztoszteron dolgozik rendesen!jobb dolgod nincs?gyűlölködj és majd meglátod hogy egyedül halsz meg!19/L
Ez ebben a formában nem igaz...én egy elég nagy cégnél dolgozom és a 25+-os diplomás nők nagy része még szingli, vagy max barátja van , és szép számban akadnak 30+os egyedülállók is...
25/36 A kérdező kommentje:
"gyűlölködj és majd meglátod hogy egyedül halsz meg!19/L"
Ez vicces!Most is egyedül vagyok,akkor már nem mindegy hogy hogyan halok meg.Nem az a gond ha egyedül halsz meg,hanem ha egyedül élsz.De mit tudsz te erről a 19 éveddel...
no para!csak arra akartam utalni hogy inkább próbálkozz meg szetni őket egy kicsit ha akarsz egy normális párkapcsolatot,ha nem akkor oké!és nekem is volt már barátom,megcsalt,de ettől még nem fogok minden pasit utálni(ez ellent mond az előző kommentemmel,de azt csak összehasonlításképp írtam)
2013. aug. 13. 16:32
2013. aug. 13. 16:32
28/36 A kérdező kommentje:
"csak arra akartam utalni hogy inkább próbálkozz meg szetni őket egy kicsit ha akarsz egy normális párkapcsolatot"
És szerinted eddig utáltam a nőket és úgy akartam,hogy legyen párom?!
Erre ez egészre csak 1 megoldás van. Amit a japánok csinálnak. Ők egyszerűen kijelentették, hogy ha a csajok ribik ők nem foglalkoznak velük. És tudod mekkora akarat erejük van? A 20-30 évesek 2/3-át nem érdeklik a nők és ez mind fejben dől el, akárki képes rá és nem lesz tőle semmi baja. Hátránya csak annyi, hogy egy emberöltő múlva a lakosság felére fog csökkenni. Most érdemes elgondolkodni, hogy kell ez nekünk vagy sem?
2013. aug. 13. 17:54
30/36 A kérdező kommentje:
ma 17:54
azt fogom én is tenni amit a japánok
a népességfogyás meg nem az én gondom
Kapcsolódó kérdések: