Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyűlölő lettem?

Figyelt kérdés
Huszas éveim végét taposom,nem vagyok már kamasz.A nőkkel rengeteg kudarcom volt.Főleg csak az volt.Így mostanra eljutottam egy olyan lelki állapotba,ahol kezdtem őket burkoltan gyűlölni.Néhány hete kezdtem ezt érezni és egyre jobban erősödik az érzés bennem.Általánosítva nagy bosszúvágyat kezdek érezni a nők iránt.Én nem akarom ezt érezni,de ez van.Arra gondolok,hogy ott teszek keresztbe minden nőnek,ahol csak tudok,persze burkoltan.A pozíciómból kifolyólag,ahol még kezdő vagyok ,erre lesz lehetőségem.Azért is jutott eszembe.

2013. júl. 30. 09:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%

De hát,nagy ám a Világ?!

Komolyan nem akarlak leszólni,mert fogalmam sincs,hogy mit tapasztaltál eddig,de akkor is....annyi nő/lány van,hogy az nem igaz,az élet az meg túl rövid,hogy ilyenekkel foglalkozz.

Tény,hogy én is megörülök,hogy milyen hülyék,vagy gátlástalanul ostobák tudnak lenni,de ez van....

De ha odaakarsz cseszni nekik,rajtam ne múljon Tesa..csapassad!!

2013. aug. 3. 19:28
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
Egyetértek az útólsóval! Meg mi az, hogy felszínesek meg kétszínűek a nők mikor a férfiak között is ugyanúgy vannak. Istenem nőjetek már fel!
2013. aug. 3. 19:30
 13/36 anonim ***** válasza:
56%

szerintem tegyél be nekik ott és ahová csak tudsz! ha magas beosztásban dolgozol, akkor még "sorba is állnak a pofonért"

ez az élet rendje lányok! minden akciót reakció követ! szemetek vagytok és gomba módjára teremnek az ilyen mentalitású alakok akik törlesztik a kölcsönt. a számlát valakinek mindig ki kell fizetni!

2013. aug. 3. 19:44
 14/36 anonim ***** válasza:

#8:

Rossz a képleted, így kell kiszámolni: [(B/100)+K]*P

2013. aug. 3. 19:50
 15/36 A kérdező kommentje:

# 13

Én jelenleg rendőr vagyok.Idővel tovább képzem magam nyomozóvá.Rendőrként bárkit bármikor bármiért meg lehet büntetni.A szabálysértések száma végtelen.

Nyomozóként pedig még több lehetőségem lesz erre.Jobb erről nem is beszélnem.Édes bosszú!

2013. aug. 3. 19:51
 16/36 anonim ***** válasza:
33%

13!

"minden akciót reakció követ"-ezt nektek sem árt észben tartani;-)

2013. aug. 3. 19:53
 17/36 anonim ***** válasza:
48%

Várom a napot mikor mi rondák fellázadunk és máglyára vetjük a "szép csávókat" meg a beképzelt csajokat. :D

Maradunk mi meg az átlagosak.

2013. aug. 3. 20:01
 18/36 anonim ***** válasza:

:DD

Zombi szép fiúk,és zombi qrvák:DD

Bájos világkép!!

2013. aug. 3. 20:39
 19/36 anonim ***** válasza:
elsőre úgy olvastam, hogy "nagyszülő lettem"
2013. aug. 13. 15:40
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként válaszolok.

Szintén 20-as éveim végét taposom.

Sajnos én is azt tapasztalom, hogy nőtársaim viselkedése

egyre inkább rossz irányt vesz,

valahogy kifordult a világ.

kommunikációs probléma van a két nem között,

ezért életképtelen a kapcsolatok nagy része, nem tudja egyik fél sem hogy mit vár el a másiktól, de még önmagától sem.

Mindenki el van foglalva a nagy ÉNÉNÉNÉN gondolatával,

pedig egy párkapcsolatban mi van..és kész.

DE azért nem mondanám hogy esélytelen a dolog, vannak még normális értékrenddel rendelkező nők is

,bár nagyon kevés.

A problémához az is hozzájárul ,hogy a férfiak nagy része jóval fiatalabb barátnőt

részesít előnyben 27-28 évesen a 17-20 éves korosztályt ahol még

abszolút gyerekesek a mai "nők", bár a testük fejlett lelkük abszolút gyermek, és gyermeki

gonoszsággal és önzéssel bánnak a férfiakkal is élettapasztalat nélkül.

de én kívánom neked azt hogy találj magadnak párt aki kitart melletted és

segít az élet ösvényén haladni :)

28/N

2013. aug. 13. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!