Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is iszonyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is iszonyat helyes ez a pasi?

Figyelt kérdés

[link]

annyira jó lenne, ha itthon is lennének ilyen helyes pasik hol találok magamnak iyen pasit?

15N

2013. júl. 29. 23:48
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Ha hazajöttél?
2013. júl. 30. 01:50
 42/50 anonim ***** válasza:
Most jöttem nemrég vissza, bőven elég volt otthon az a 2 hét, már nem tervezek még egy évig Magyarország felé járni.
2013. júl. 30. 01:54
 43/50 anonim ***** válasza:
Hát ez most nem jött össze. :D
2013. júl. 30. 01:59
 44/50 anonim ***** válasza:

Így jártál. :-)

Nyugi, van még hal a folyóban....

2013. júl. 30. 02:00
 45/50 anonim ***** válasza:

ilyen kis nyálképűt bárhol.

15 N:D

2013. júl. 30. 09:30
 46/50 A kérdező kommentje:

# 31 sajnálom, hogy még mindig nem tűnt fel a lényeg :D asszem innentől már nem oszt nem szoroz, hogy hány évvel múltál 18, ha még mindig úgy válaszolsz, ahogy várom :D

# 32 ez csak természetes

# 33 ilyen éretlen megjegyzések után egyre inkább kételkedem, hogy tényleg anyuka vagy… a két gyerek nem fáraszt? Vagy kitartott feleségecske vagy? Férjecske merre kódorog? Azért idegenekkel megy a jópofizás, mi? Partyba' vagy még, ne félj ;)

2013. júl. 30. 09:44
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

46

Szerintem tegyél egy könyvjelzőt ehhez az oldalhoz és olvasd vissza 10 év múlva érettebb aggyal hogy milyen szánalmas a gondolkodásmódod.

Egyébként feltettél egy kérdést a gyakorin, de az érkezett válaszok közül egyet sem fogadtál el. Mi a francnak kérdezel akkor ezen az oldalon? Neked tetszik ez a "nem pasi" mert még ugyanúgy gyerek ahogy te. Sokaknak nem tetszik, mert valljuk be az általa képviselt vonal inkább a hozzád hasonló nyálcsorgató tiniknek van felépítve a média által, és majd évek múlva magadtól is rájössz hogy nem sok férfias vonása van az általad belinkelt médiaterméknek. Addig is puszilgasd a poszterét a falon, minket meg vagy hagyj békén, vagy fogadd el az elnyomó többség válaszát.

2013. júl. 30. 10:07
 48/50 A kérdező kommentje:

# 47 senki nem nyom el senkit, inkább csak kiemeltek a tömegből :D én vagyok szánalmas? :D 12 KOMOLY kérdésem van itt a gyk-n, ebből csak az egyikre érkezett 9 semmit mondó válasz :D 2-re meg még mindig semmi...a többire is csak ímmel ámmal válaszoltatok, igen ti! átlag válaszadók :D

erre meg kevesebb, mint egy nap alatt 40...akkor ki is a szánalmas? :D szerintem inkább a többség, pl. te is, aki mégis ezzel foglalkozik, na ez a színvolnal :D

és hogy miért kérdezek? hogy jót szórakozzak rajtatok, de bocsi, mert látom ez sért :D és az, hogy jönnek az újabb és újabb válaszok, csak az igazam bizonyítja az értelmi szinteteket illetően, mert MÉG MINDIG NEM VÁGJÁTOK?! :D

és ha egy pillanatra letörlöd a fröcsögő nyálad és visszatartod a lélegzeted, akkor észreveszed, hogy mindenki válaszát elfogadom, igen, lehet, hogy főt nem hajtok és vitatkozom, de talán majd 10 év múlva megérted, hogy mit akarok ÉN megértetni :D

nekem csak poénnak indult, én 10 év múlva csak még jobban fogok nevetni ezen :D

2013. júl. 30. 11:52
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy már 15 évesen tudod hogy 10 év múlva mi lesz az értékrended. Én nem 10 év múlva fogom megérteni azt hogy te most mit akarsz megértetni, ugyanis már több mint duplaannyi évemmel tudok olvasni a sorok között, és írás alapján lehet hogy jobb képet tudok kialakítani az emberekről mint te a 15 éveddel. Hidd el tudom hogy hogy gondolkodik egy lázadó 15 éves, de én már rég kinőttem ebből a korból. És nehogy azt hidd hogy fröcsögő nyállal válaszolok a kérdésedre. Én ezzel be is fejeztem a veled való beszélgetést, úgysm jutnánk dűlőre az elkövetkezendő 10 év alatt sem. 10 év alatt sokat fog változni az értékrended, nem elérhetetlen tinisztárokba leszel szerelmes, hanem hús-vér pasikba akik a környezettedben vannak, és elérhetőek, és nem olyan gyerekekbe akiről láttál pár műsort, tudod hogy néz ki, a belsőt meg csak hozzáképzeled olyannak amilyen szerinted ideális.
2013. júl. 30. 12:02
 50/50 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy azt hiszed, kétszer annyi idős vagy, mint én. De ez az én hibám :(. Örülök, hogy azt hiszed, tudsz a soraim közt olvasni és az írásom alapján már kiismertél. "Jobb képet tudok kialakítani az emberekről", ezt a többes számot pedig nem is értem, tök szükségtelen így fogalmaznod, mert ha rólam jobb képet tudsz kialakítani, akkor azt úgy is látni fogom és elismerem, a többi emberrel kapcsolatban meg pont leszrom és különben is, honnan tudjam, hogy igazad van? Mert Te azt mondod? :D

Az tény, hogy el tudtad olvasni, hogy 15 évest írtam, az pedig egy másik tény, hogy azóta se figyeltél, hogy mit írok, így nem biztos, hogy ha most a szádba rágom, mire akartam kilyukadni, akkor megérted, miért írtam ki a kérdést...

Ebből a hozzászólásodból azt szűrtem le, hogy a több, mint 30 év "tapasztalatod" korlátokat emelt a világ látásod köré és úgy érzem, az általam kitalált korosztály (akik épp ártatlanok:P) irányába enyhe dühöt érzel és gondolom le is nézed a mai fiatalok többségét. Nem gondolod, hogy itt kezdődik a hiba és nem ott, hogy "csorgatom a nyálam"? Sajnálom, ha át vagy felbsztalak és nem akarod folytatni a beszélgetést, ezt többek között személyes kudarcomnak élem meg, ám így kicsit a saját korosztályod is jellemzed...pedig nagyon is érdekel az idősebbek véleménye a fiatalokról és a MÉG fiatalabbakról (lásd a 14-15 évesekről)...mert hiába az újonnan felnövő generáció, ha a sorsukról az idősebbek tudnak csak dönteni...

2013. júl. 30. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!