Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is iszonyat helyes ez a pasi?
annyira jó lenne, ha itthon is lennének ilyen helyes pasik hol találok magamnak iyen pasit?
15N

Így jártál. :-)
Nyugi, van még hal a folyóban....

ilyen kis nyálképűt bárhol.
15 N:D
# 31 sajnálom, hogy még mindig nem tűnt fel a lényeg :D asszem innentől már nem oszt nem szoroz, hogy hány évvel múltál 18, ha még mindig úgy válaszolsz, ahogy várom :D
# 32 ez csak természetes
# 33 ilyen éretlen megjegyzések után egyre inkább kételkedem, hogy tényleg anyuka vagy… a két gyerek nem fáraszt? Vagy kitartott feleségecske vagy? Férjecske merre kódorog? Azért idegenekkel megy a jópofizás, mi? Partyba' vagy még, ne félj ;)

46
Szerintem tegyél egy könyvjelzőt ehhez az oldalhoz és olvasd vissza 10 év múlva érettebb aggyal hogy milyen szánalmas a gondolkodásmódod.
Egyébként feltettél egy kérdést a gyakorin, de az érkezett válaszok közül egyet sem fogadtál el. Mi a francnak kérdezel akkor ezen az oldalon? Neked tetszik ez a "nem pasi" mert még ugyanúgy gyerek ahogy te. Sokaknak nem tetszik, mert valljuk be az általa képviselt vonal inkább a hozzád hasonló nyálcsorgató tiniknek van felépítve a média által, és majd évek múlva magadtól is rájössz hogy nem sok férfias vonása van az általad belinkelt médiaterméknek. Addig is puszilgasd a poszterét a falon, minket meg vagy hagyj békén, vagy fogadd el az elnyomó többség válaszát.
# 47 senki nem nyom el senkit, inkább csak kiemeltek a tömegből :D én vagyok szánalmas? :D 12 KOMOLY kérdésem van itt a gyk-n, ebből csak az egyikre érkezett 9 semmit mondó válasz :D 2-re meg még mindig semmi...a többire is csak ímmel ámmal válaszoltatok, igen ti! átlag válaszadók :D
erre meg kevesebb, mint egy nap alatt 40...akkor ki is a szánalmas? :D szerintem inkább a többség, pl. te is, aki mégis ezzel foglalkozik, na ez a színvolnal :D
és hogy miért kérdezek? hogy jót szórakozzak rajtatok, de bocsi, mert látom ez sért :D és az, hogy jönnek az újabb és újabb válaszok, csak az igazam bizonyítja az értelmi szinteteket illetően, mert MÉG MINDIG NEM VÁGJÁTOK?! :D
és ha egy pillanatra letörlöd a fröcsögő nyálad és visszatartod a lélegzeted, akkor észreveszed, hogy mindenki válaszát elfogadom, igen, lehet, hogy főt nem hajtok és vitatkozom, de talán majd 10 év múlva megérted, hogy mit akarok ÉN megértetni :D
nekem csak poénnak indult, én 10 év múlva csak még jobban fogok nevetni ezen :D

Örülök, hogy azt hiszed, kétszer annyi idős vagy, mint én. De ez az én hibám :(. Örülök, hogy azt hiszed, tudsz a soraim közt olvasni és az írásom alapján már kiismertél. "Jobb képet tudok kialakítani az emberekről", ezt a többes számot pedig nem is értem, tök szükségtelen így fogalmaznod, mert ha rólam jobb képet tudsz kialakítani, akkor azt úgy is látni fogom és elismerem, a többi emberrel kapcsolatban meg pont leszrom és különben is, honnan tudjam, hogy igazad van? Mert Te azt mondod? :D
Az tény, hogy el tudtad olvasni, hogy 15 évest írtam, az pedig egy másik tény, hogy azóta se figyeltél, hogy mit írok, így nem biztos, hogy ha most a szádba rágom, mire akartam kilyukadni, akkor megérted, miért írtam ki a kérdést...
Ebből a hozzászólásodból azt szűrtem le, hogy a több, mint 30 év "tapasztalatod" korlátokat emelt a világ látásod köré és úgy érzem, az általam kitalált korosztály (akik épp ártatlanok:P) irányába enyhe dühöt érzel és gondolom le is nézed a mai fiatalok többségét. Nem gondolod, hogy itt kezdődik a hiba és nem ott, hogy "csorgatom a nyálam"? Sajnálom, ha át vagy felbsztalak és nem akarod folytatni a beszélgetést, ezt többek között személyes kudarcomnak élem meg, ám így kicsit a saját korosztályod is jellemzed...pedig nagyon is érdekel az idősebbek véleménye a fiatalokról és a MÉG fiatalabbakról (lásd a 14-15 évesekről)...mert hiába az újonnan felnövő generáció, ha a sorsukról az idősebbek tudnak csak dönteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!