Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is iszonyat helyes ez a pasi?
annyira jó lenne, ha itthon is lennének ilyen helyes pasik hol találok magamnak iyen pasit?
15N
Elhiszem, hogy egy 15 L mint LÁNYnak tetszik..
Én rosszul lennék, ha a lányaim egy ilyennel állítanának be. Aztán figyelmeztetném őket, hogy vigyázzanak, nehogy lenyúlja a magassarkújukat, a csipkés tangájukat és a szempillaspirált...
sztem egész jó zenéi vannak a One Directionnak de nem tom ezekbe mi olyan helyes a csajoknak xd
Sztem csak azért tartod helyesnek mert sztár
f19
Rókafejű köcsög.. Sokkal helyesebb pasik vannak az utcán, ezek szerint te nem jársz sehova, különben látnád.
Annyira szánalmas amikor a kistinik belezúgnak valami médiafütyibe és azt idealizálják.
Itt vagyok én neked :D
És ha én nem vagyok elég jó, látogass el a WestEnd-be! Ott bővivel vannak ilyen "helyes" kis selymek :D
17: Na egy ilyen gyárkéményt úgy penderítenék ki az ajtón, hogy a taknyodon csúsznál végig a lépcsőházban.
Komolyan nincs már normális tizenéves ebben az országban????
(lányos anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!