Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is iszonyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is iszonyat helyes ez a pasi?

Figyelt kérdés

[link]

annyira jó lenne, ha itthon is lennének ilyen helyes pasik hol találok magamnak iyen pasit?

15N

2013. júl. 29. 23:48
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Csak iszonyat,de nem helyes ;)
2013. júl. 30. 00:13
 22/50 A kérdező kommentje:
# 17 ratyi-e vagy, hogy tartod azt a cigit, az ablak aljáig se érsz fel, dobod el!
2013. júl. 30. 00:23
 23/50 A kérdező kommentje:

lányos anyuka: meglepődnél, ha kiderülne, hogy a lányaid ilyen srácokra csorgatják a nyálukat? vagy van akkora az anyai szigor, hogy ne merjék vágyni, ami kikívánkozik belőlük? :D vaaaan ;)

15N

2013. júl. 30. 00:30
 24/50 A kérdező kommentje:

amúgy mitől puhap.cs? mármint ismeri valaki személyesen?

mutathatok képet olyan srácról is, aki nem tűnik puhap.csnek képről, mert unalmas arca van, egyszerű haja, nincs photoshoppolva stb. és a valóságban egy igazi naaagy, puha, csupasz p ö cs és szinte tuti, hogy kancsó...de senki nem mondaná meg róla...

inkább ez a vicc bennetek, hogy mennyire hőzöngtök egy- két futtatott média bábon, hisz a médiának pont EZ (IS) a célja...szeressétek vagy utáljátok, még ha azt se tudjátok ki ez...lényeg, hogy tuuudjátok és foglalkoztok vele, hisz haraptok rá

a srác pedig úgy is megy majd a bilibe pár év múlva, pünkösdi királyság ez, elvileg tudjátok ti is, na ugye?!

mégis fröcsögtök kedvetekre és hagyjátok, hogy irányítva legyen az érzelmi világotok, ejjjnnye! :D

15N

2013. júl. 30. 00:42
 25/50 anonim ***** válasza:

23: Még csak Ken baba és Deuce Gorgon (Monster High) között vacillálnak és állítják, hogy minden fiú h..ülye.

Még van időm. :-P

2013. júl. 30. 00:48
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
"mégis fröcsögtök kedvetekre és hagyjátok, hogy irányítva legyen az érzelmi világotok, ejjjnnye!" khm nem tudom ki van érzelmileg irányítva a média által de nekem erősen úgy tűnik hogy te hisz te nyáladzol erre a médiaszennyre. Nekem nem jön be. Hogy mitől puhap*cs? Konkrétan ha este sétálgatva megtámadna valaki az utcán na erről a kölyökröl aligha hiszem hogy képes lenne megvédeni inkább megverekszem én. De engem nem irányít a média én azt nem mondom hogy utálom mert tény, nem ismerem kinézet alapján elmondom róla a véleményem nekem hominak tűnik ennyi.
2013. júl. 30. 00:52
 27/50 A kérdező kommentje:

by the way, lányos anyuka, mit tetszik csinálni hajnalban a gyakorikérdések, szerelem szex témakörében? :D "iszonyat helyes pasikat" szeretne nézegetni? ;) kedvtelés vagy csak a szülői elkötelezettségből keres végre valaki a lányainak? :D

mert akkor taknyos tizenheteske sem lenne rossz, hisz még csak gyerek, formálható az, csak egy normális barátnő kéne neki, akibe belezúg, valaki, számára fontos személy, aki folyton letöri azt a nagy szarvát, amilyen menő jegény :D

aztán majd mikor már azt hiszi magáról a fijú, hogy tovább már nem lehet sebezni és mégis, még jobban, ám csöndben és nyugodtan tudja viselni, akkor már férfi lett belőle ;)

na ez lesz az, amit a külsején úgy sem tetszik majd látni :*

2013. júl. 30. 00:54
 28/50 A kérdező kommentje:
ja, amúgy kemény szavak vannak, negatív vélemény számomra nincs! (ergo nem fogok lepontozni senkit)
2013. júl. 30. 00:56
 29/50 A kérdező kommentje:
# 25 lesz ez még így se :D
2013. júl. 30. 00:58
 30/50 anonim ***** válasza:
Berni?
2013. júl. 30. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!