Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha azt írjátok MSN-en egy lánynak h majd még lesztek aznap fent, akk az azt jelenti h talán tetszik a lány és még beszélni akartok vele?
Bazz... 16 év alatt vagy mi? Vagy tán pont annyi. Én ugyan csaj vagyok, de én szoktam akkor is ezt írni, ha le akarok rázni vkit, mert már mást cisnálnék, de nem akarom megbántani. Ezért írom neki, hogy most megyek, majd beszélünk még, lehet leszek még aznap. És lelépek. Lehet nem leszek két napig, lehet hogy igen. Haverom is írta már nekem, hogy lehet lesz még ma, volt mikor visszajött, volt mikor nem. Akkor szerelmes belém? Vagy barátnőm? Hm...
Könyörgöm, fogd már fel, amit mindenki leírt, ez rohadtul nem jelent semmit, akárhogy csavarod a dolgot.
Te csak azt akarod hogy jelentsen valamit, pedig nem jelent semmit.
19f
Figyelj. A nőknek a mániájuk ezek a hülye mögöttes tartalmú megjegyzések. És akkor megsértődnek, ha mi meg nem értjük mire céloznak vele. Ha azt írjuk, hogy ma még leszünk fenn MSN-en, az azt jelenti, hogy fenn leszünk még MSN-en.
A szavaidból azt veszem ki, hogy felment a srác és nem írt. Hát persze, mert azt írta, hogy fenn lesz MSN-en és fenn is volt MSN-en. Ha még beszélni is akart volna veled azt írta volna. "Majd még leszek fenn MSN-en és majd még beszélünk."
Szóval írj neki te, ha beszélni akarsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!