Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha azt írjátok MSN-en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha azt írjátok MSN-en egy lánynak h majd még lesztek aznap fent, akk az azt jelenti h talán tetszik a lány és még beszélni akartok vele?

Figyelt kérdés
De ha így van akk miért nem írtok rá?
2009. okt. 23. 21:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Bazz... 16 év alatt vagy mi? Vagy tán pont annyi. Én ugyan csaj vagyok, de én szoktam akkor is ezt írni, ha le akarok rázni vkit, mert már mást cisnálnék, de nem akarom megbántani. Ezért írom neki, hogy most megyek, majd beszélünk még, lehet leszek még aznap. És lelépek. Lehet nem leszek két napig, lehet hogy igen. Haverom is írta már nekem, hogy lehet lesz még ma, volt mikor visszajött, volt mikor nem. Akkor szerelmes belém? Vagy barátnőm? Hm...

Könyörgöm, fogd már fel, amit mindenki leírt, ez rohadtul nem jelent semmit, akárhogy csavarod a dolgot.

2009. okt. 23. 22:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehet tetszel neki és azért írta, hogy ha ő is tetszik neked, akkor majd ráírsz, hogy "Szia, jó, hogy újra itt vagy", stb.. Kezdeményezhetsz te is, ha neked úgy jó. MSN-en úgyis könnyebb, mint személyesen. Legalábbis manapság nekem ez jön le.
2009. okt. 23. 22:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Te csak azt akarod hogy jelentsen valamit, pedig nem jelent semmit.

19f

2009. okt. 23. 22:12
 14/22 anonim ***** válasza:
élőbe kéne nem msn en.
2009. okt. 23. 22:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha kevesebbet kombinálnál? Talán még jól is járnál..
2009. okt. 23. 22:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Oké-oké.Felfogtam.De azért köszönöm.
2009. okt. 23. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Figyelj. A nőknek a mániájuk ezek a hülye mögöttes tartalmú megjegyzések. És akkor megsértődnek, ha mi meg nem értjük mire céloznak vele. Ha azt írjuk, hogy ma még leszünk fenn MSN-en, az azt jelenti, hogy fenn leszünk még MSN-en.

A szavaidból azt veszem ki, hogy felment a srác és nem írt. Hát persze, mert azt írta, hogy fenn lesz MSN-en és fenn is volt MSN-en. Ha még beszélni is akart volna veled azt írta volna. "Majd még leszek fenn MSN-en és majd még beszélünk."

Szóval írj neki te, ha beszélni akarsz vele.

2009. okt. 23. 22:35
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális megfogalmazást.Ez most jobban esett.(:
2009. okt. 23. 22:50
 19/22 anonim ***** válasza:
:D ezkész:D Szerintem én is ilyen vagyok, meg a nők döntő többsége:D Hogy bírják ezt a pasik? Az én szerelmem néha jót röhög néha meg fogja a fejét mekkora tipikus nő rejlik bennem:D 19L
2009. okt. 23. 22:50
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem azért csinálj mert 1) tényleg lesz még aznap 2) de mégse ír mert nem akar annyira kiszámíthatónak tűnni
2009. okt. 23. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!