Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Göndör haj egy fiún? Nagyon taszít titeket?
"Igen,értem,de az összkép teljesen más lehet egy rövid hajnál és egy fejet három oldalról körbevevő,homlokra lógó hajnál..."
Látásból ismerek egy férfit, akinek pont göndör haja van és mellesleg az illető tetszik is (részben ezért is figyeltem fel a kérdésre). Na, ha őt elképzelem rövid hajjal, nagy valószínűséggel úgy is tetszene. Szóval nem mindegy, hogy kin van az a göndör haj. Mert (ismét egy példa) van egy nagyon jó fiú barátom, akinek rövid haja van. Hiába, hogy alapvetően szépnek találom a göndör hajat, ha elképzelem ilyen hajjal ezt a fiú barátomat, akkor sem tetszene és akkor is csak barátként tekintenék rá.
Így most már érthető? (már bocs) Habár lehet én nem értem, hogy hova akarsz kilyukadni. Esetleg kifejtenéd bővebben, hogy mi is "érdekel"? (gondolom göndör hajad van, azért tetted fel a kérdést)
32-es
Köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!