Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (Leginkább 16-20 évesek)! Mi a véleményetek a picit hosszabb göndör hajról?
oldala és hátulja kb ilyesmi,de elöl teljesen más,mert nekem picit erősebb szálú a hajam,és nem ennyire göndör.
Azt vettem észre,hogy a lányok egy részének tetszik,de a szebb lányoknak nem igazán jön be.Nekik inkább a rövid,egyenes zselézett haj meg a hasonlók.
Neeem, nem tartjuk igénytelennek! Beszélj a saját nevedben! :)
Kedves kérdező: Ugye még nem vágtad le?? Mondd, hogy nem! Mert én kifejezetten oda vagyok az ilyen hajért!! Inkább örülj neki, hogy egyedi és stílusos. Az én hajam élénk vörös, sé eszemben sincs átfestetni, pedig kaptam már rá nem egy negatív kritikát. Egyébként szerintem nagyon szexi ez a borzas frizu, biztos jó lehet beletúrni!! :D
Egyébként meg, ha neked tetszik, hagy meg. Ha nem... akkor meg ne. :) Ne érdekeljen, mit gondolnak mások. Én bevállalom azokat a dolgokat, amiket szeretek, és az utóbbi időben már eszükben sincs megszólni miatta. Egyébként sok fiúnak bejön a gondolkozásmódom... mármint szinte az összes utálja a zenéimet, de másnak nem néznék el.
Próbálj te is így élni, odalesznek érted a csajok! :DD
16/L
ui.: ha már ilyen jó a hajad, alaktsd ki köré a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!