Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?
Út közben mindenem görcsbe volt minden bajom volt és hát jött az ellenőr(persze hogy nem volt nálam jegy...se lóvé) Szerintem tök jó párbeszéd volt!xDD
- Jegyeket,bérleteket!
- Elnézést otthon hagytam.
...
- Kérem szálljon le!
- Nem lehet!
- SZÁLLJON LE!!!
- És ha maga miatt egy öreg macskás hölgy leszek? Eltudná viselni ha egyedül halnék meg maga miatt?? (persze le kellett szállnom xD. Mondom tök jó elkések)
Mázlimra csak 5 percet kellett várni. Oda értem remegve csöngettem. Beengedett. Elég kÍnos volt. Vége lett az órának...itt tudjátok mi történt...a csók után azt mondta nem lehet mert bajba fog kerülni(olyan aranyosan mondta*-*) Mondtam: "Nem érdekel hisz ha az életben mindig betartanánk a szabályokat sosem lehetnénk boldogok(hú,egy költő veszett el bennem:DD) Végül újra megcsókoltam.Itt megint tudjátok mi volt utána...megbeszéltük hogy holnap is találkozunk.(De várom már!!!)
"Itt megint tudjátok mi volt utána..."
Én személy szerint még mindig nem tudom. Arra tudok asszociálni, hogy szex, de egyáltalán nem egyértelmű :o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!