Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok a tanárnőm 23 éves. Mivel nem vagyok valami jó franciából ezért nyári szünetbe szoktam menni hozzá magánórára és 4 napja megcsókolt és mivel Ő sem közömbös számomra nem tiltakoztam,de aztán láttam az arcán hogy mintha megbánta volna.Tegnap meg nem is beszéltünk róla. Lány vagyok. SegÍtsetek! Idióták kÍméljenek!!!2013. júl. 29. 09:41
11/42 anonim válasza:
És majd írd le mi történt kíváncsiak vagyunk :D
12/42 A kérdező kommentje:
Jó.
2013. júl. 30. 12:19
13/42 anonim válasza:
Szerintem meg kacérkodj vele, nem kellenek ide szavak.
14/42 A kérdező kommentje:
Az szerintetek jó ötlet ha én is megcsókolom?
2013. júl. 30. 14:15
15/42 anonim válasza:
szerintem nincs mit vesztened vele,ha Te is megcsókolod,max ha úgy alakul megmondod,hogy miután ő megcsókolt azt hitted,hogy szeretne valamit tőled,ezzel kitudod húzni magad,ha kényelmetlen helyzetbe kerülnél
16/42 A kérdező kommentje:
Igaz.:) Én meghalok holnapig...:D
2013. júl. 30. 15:58
17/42 anonim válasza:
Tényleg meséld el,hogy alakult kiváncsi vagyok rá,vagy akár irhatsz levelet is majd ;) de drukkolok :)
18/42 A kérdező kommentje:
Feltétlen.És azt is remélem hogy jót Írok.:)
2013. júl. 30. 20:00
19/42 anonim válasza:
Szerintem elösször csak hozd fel a témát és kérdezz rá, hogy miért tette. Mivel ő kezdeményezett és nem te ezért neki kínosabb a helyzet. Jelezd felé, hogy "örültél" a csóknak. de ami a lényeg, hogy tényleg kérdezz rá, hogy miért volt, mert jogod van tudni meg ha annyiban hagyod talán sosem fog folytatódni ez a dolog. Aa ~ kiváncsi vagyok :D
20/42 A kérdező kommentje:
Na mindjárt indulok majd 4 óra fele jövök és mesélek.Drukkoljatok!
2013. júl. 31. 14:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!