Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen, tudom a kis hülye 14 évesek, és a nagy "problémáik", de kérlek, olvasd végig, és ne ítélkezz. Mit tegyek? (bővebben lent)
A mozgás nem csak a látszat miatt kell. A feszes bőr, az egészséges emésztés, a helyes vérnyomás, a porcok rendes kopása mind mind az egészséges mértékű mozgástól "jó" (javul?). Ha elkezdesz mozogni, idővel szép is leszel, és még egészségesebb, jobb lesz a koncentrációd, a mozgásodból fakadó "könnyedség" pedig "szabaddá tesz", majd meglátod. ;)
Hasonló cipőbe jártam, járok mint te. :)
Kitartás kell, és ne akar 2 nap alatt "sportos lenni". Lassan megy, de annál jobban értékeled majd! (és ne mások miatt sportolj! :) )
22f
Magyarországon átlagosan 12,5 éves lányoknál van első menstruáció, de 10-15 év között normális. Érdekesség, pl. hogy sokszor az egészségtelenebb életmód csak gyorsítja. pl. D vitamin hiányos lányok átlagosan az átlagnál 1 évvel korábban menstruálnak.
Statisztikák vannak arról, hogy azok akiknél a nemi érés később zárult nagyságrendekkel kisebb arányban lesznek mellrákosok, méhnyakrákosok, mint az átlag, a korán érőknél meg többszörös a kockázat.
Mi van????
Ha nem jött meg akkor majd később fog. Ha kigyúrod magad attól nem fog megjönni, se attól ha lefogysz!
Ha a korodhoz képest túl alacsony növésű vagy akkor orvosi javaslatra szerintem kaphatsz növekedési hormont de csak 16 éves korig. Legalábbis az én iskolámban volt egy ilyen gyerek. De ő nem kérte. Nem törpe volt hanem nagyon kisnövésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!